Видео библиотека с обучителни материали за дигитален печат и облепяне на превозни средства

1029
Видео библиотека с обучителни материали за дигитален печат и облепяне на превозни средства

Някога търсили ли сте информация как се съхранява винил, как се тестват външни стени за съвместимост с печатните субстрати или как се създава профил за конкретна широкоформатна медия?

Видео библиотека с обучителни материали

 

Отговорът на тези и други въпроси, свързани с облепянето на автомобили,  широкоформатния печат и др. могат да бъдат намерени в специално разработения под формата на видео библиотека портал wrapitright.

Той се поддържа от компанията Arlon Graphics, която има над 50-годишен опит в тази област. Те са решили да споделят богатия си опит като дадат възможност на всеки сам да научи нови знания и умения чрез нарастващата видео библиотека, разделена в три основни направления – облепване на автомобили, търговски обозначения и дигитален печат. По този начин те се опитват да бъдат полезни, спестявайки главоболията от неправилно боравене и монтаж, които могат да доведат до големи финансови и репутационни щети в бранша.

 

Видео библиотека с обучителни материали

В техния youtube канал, обучителните клипове освен на английски са преведени още на немски, испански и френски език. Порталът позволява и записване в бюлетина с актуализации, като по този начин всеки заинтересован ще си подсигури актуален достъп до най-новите видео обучения.

Текста написа: Антон Даскалов
Източник: wrapitright.com

Антон Даскалов
 | Website

Име: Антон Даскалов

Бакалавър по телекомуникации в Нов Български Университет, а също и бакалавър по Икономика с профил Бизнес администрация. Практик с над 10 годишен опит в сферата на офсетовия печат и номерацията. Въвежда дигиталния печат в портфолиото на офсетовата печатница Оптимал принт. В момента - технолог дигитален печат и фото ентусиаст с добро портфолио.

http://antondaskalov.photography/