Впечатляващо сгъване и вложки от Rider Dickerson

2433

Удивителното сгъване „стрида“ е използвано от печатницата Rider Dickerson в Чикаго за производство на дипляна, която демонстрира различните им възможности за печат.

Този необичаен формат не е нещо, което виждате всеки ден в пощенската си кутия и наистина се откроява благодарение на това. Сгъната дипляна е опакована в кутия, произведена специално за целта. Печатният материал е с квадратна форма и разгъването му разкрива три вложки, които показват различни възможности за печат върху различни типове хартия. Сред тях са ролен и листов офсетов печат, дигитален печат с HP Indigo 7500 и други. Когато се разгънат напълно, този продукт показва всичко, на което са способни Rider Dickerson.
Вижте сами:
http://youtu.be/VFTFwvisEJg

Източник: foldfactory.com
Текста написа: Мартин Новев

Име: Мартин Новев

Професионален опит: Практик с журналистически опит. Познава добре печатните технологии, но и умее да пише много добре. През последните осем години трупа опит в различни печатници като се занимава с филмова експонация, оператор е на CTP, прави електронни монтажи и предпечат. Най-голямата сила на Мартин обаче е в предаването на този полезен опит в лесен и удобен за четене вид. Уменията са придобити благодарение на образованието му по журналистика от Софийски университет и трите години опит като репортер във в. "Новинар", "Сега" и "168 часа".

Настоящи занимания: Основната му работа е като оператор предпечат, което го поставя на бойното поле всекидневно - решава множество работни казуси, познава в дълбочина софтуерните продукти за предпечат, както и всички печатни и довършителни процеси.

В свободното си време: Макар в екипа ни да сме все четящи хора, не познаваме друг човек, който да чете повече от Мартин.