Впечатляващо сгъване и вложки от Rider Dickerson

2405
Spread the love
Удивителното сгъване „стрида“ е използвано от печатницата Rider Dickerson в Чикаго за производство на дипляна, която демонстрира различните им възможности за печат.
Този необичаенформат не е нещо, което виждате всеки ден в пощенската си кутия инаистина сеоткроява благодарение на това. Сгъната дипляна е опакована в кутия,произведенаспециално за целта. Печатният материал е с квадратна форма иразгъването муразкрива три вложки, които показват различни възможности за печат върхуразлични типове хартия. Сред тях са ролен и листов офсетов печат,дигиталенпечат с HP Indigo 7500 идруги. Когато се разгънат напълно, този продукт показва всичко, накоето саспособни Rider Dickerson.
Вижте сами:
http://youtu.be/VFTFwvisEJg

Източник: foldfactory.com
Текста написа:Мартин Новев

Име: Мартин Новев

Професионален опит: Практик с журналистически опит. Познава добре печатните технологии, но и умее да пише много добре. През последните осем години трупа опит в различни печатници като се занимава с филмова експонация, оператор е на CTP, прави електронни монтажи и предпечат. Най-голямата сила на Мартин обаче е в предаването на този полезен опит в лесен и удобен за четене вид. Уменията са придобити благодарение на образованието му по журналистика от Софийски университет и трите години опит като репортер във в. "Новинар", "Сега" и "168 часа".

Настоящи занимания: Основната му работа е като оператор предпечат, което го поставя на бойното поле всекидневно - решава множество работни казуси, познава в дълбочина софтуерните продукти за предпечат, както и всички печатни и довършителни процеси.

В свободното си време: Макар в екипа ни да сме все четящи хора, не познаваме друг човек, който да чете повече от Мартин.