Всичко, което трябва да знаете за мастиленоструйния печат

1501
Всичко, което трябва да знаете за мастиленоструйния печат

Inkjet Insight е новосъздаден портал, имащ за цел да се превърне в „най-ценният източник на обективна информация за производствен мастиленоструен печат”. Неговите основатели обещават актуална информация в този бързоразвиващ се пазар.

Inkjet Insight

 

Сайтът Inkjet Insight съдържа богат набор от информация, която е достъпна чрез търсене по ключови думи. Създаден е и речник на термините, календар на събитията и база с нови материали. Изключително полезна се очертава да бъде секцията за обучение, в която са включени инструменти за демонстрация на възможностите на мастиленоструйния печат пред потенциални клиенти.

Интерес събужда и секцията с приложения. Едно от тях е Paper Finder за стесняване на набора от материали към даден проект. Разбира се то не е заместител на вътрешното тестване за съвместимост и качество на печат. Очаква се много скоро да стартира подобно приложение и за машини, което да помогне на доставчиците на печатни услуги в избора на устройство по зададени критерии.

Достъпът до цялата информация е разделен на три групи потребители: печатници, доставчици и консултанти. За първите има безплатен достъп до тесен кръг материали или годишен абонамент с достъп до всички материали на цена от 199$ (за 3-ма потребители). Таксата за доставчици е в размер на 1500$ на година.

Текста написа: Антон Даскалов

Име: Антон Даскалов

Бакалавър по телекомуникации в Нов Български Университет, а също и бакалавър по Икономика с профил Бизнес администрация. Практик с над 10 годишен опит в сферата на офсетовия печат и номерацията. Въвежда дигиталния печат в портфолиото на офсетовата печатница Оптимал принт. В момента - технолог дигитален печат и фото ентусиаст с добро портфолио.

http://antondaskalov.photography/