В Милано беше открит INPRINT INDUSTRIAL PRINT SHOW

1552
В Милано беше открит INPRINT INDUSTRIAL PRINT SHOW

InPrint е изложението за индустриални печатни технологии. Това събитие е предназначено изключително за ключови сектори на печатната индустрия като функционалния и декоративен печат за промишлено производство, включващи, сито, дигитален печат с мастиленоструйни и 3D технологии.

EPTA INKS SRL

 

Изложението се провежда от 15 до 17 ноември тази година. По време на InPrint 2016 ще има около 150 фирми изложители от целия свят.

На изложението EPTA INKS SRL (собственик на брандовете ARGON – MANUKIAN, KFG, VISPROX) представят новата визия за разрастване и развитие на фирмата.
EPRTA INKS се преименува на EPTA NOVA, която ще се развива в следните продуктови групи и организации:
 
EPTAINKS брандовете ARGON – MANUKIA, KFG, VISPROX, ще продължи да развива продуктите за сито и тампонен печат, ротогравюра. Продуктите, ще са за графичен печат, текстилен и продукти за електроника включително и преводими мастила, както и защитни мастила за банкноти и ценни книжа.
 
EPTAINKS -DIGITAL – Мастилата за дигитален печат с сублимационни, UV и екосолвентни мастила. С наложени е в Европа под бранда VEROJET.
 
EPTATECH – основен доставчик на иновативни технологии за клиентите си. С марка ITACA NOVA, се предлага широка гама от продукти и услуги за подкрепа на научни изследвания  на иновативни и устойчиви суровини, както и разработването на висококачествени атрактивни и функционални решения, отговарящи на най-трудните изисквания на клиентите.
 
EPTACOAT– доставчик на високо стойностни иновативни решения в областта на технологиите за повърхностни покрития, разработени за различни индустриални
сектори. Марките Raiver и Marinline предлагат напълно интегрирана система, от конкретна суровина за идентификация и снабдяване с материали за научни изследвания и развитие на нови продукти.

 

EPTA INKS SR

 

 

www.eptanova.com

Източник: Евроинкс

лого евроинкс

лого манукиян

Интернет портал за печатни технологии.