Голяма производителност и малки разходи при новият солвентен Epson SureColor 30600

3862

Себестойност в порядъка на 1,20 – 1.50 Евро на кв.м. при печат на изображения с наситени цветове, непретенциозност към медиите за печат, скорости от 10 кв.м./час за перфектно интериорно качество, до 29 кв.м./час за продаваемо качество за печат на винилни банери за екстериор!

Първите две машини от новия модел са поръчани и FACTOR.BG очаква пристигането им в България в следващите седмици. Демонстрационна машина ще бъде инсталирана и в тренировъчния център на фирмата, на разположение на желаещите да я тестват „на живо“.

Epson_S30600

Новият Epson SC-30600 e 4-цветен модел, предназначен за печат на продукция:
– интериор – тапети, фотографии, канаваца, постери
– POS – дисплеи, транспаранти, беклит, щандове, щендери, хладилници, плакати
– транспортна реклама – брендиране на превозни средства
– външна реклама – светлинни кутии, банери, билбордове, сити-лайт, стикери, витрини, табели, афиши
– декорация на текстилни изделия – печат на трансферни флекс-фолиа
– soft-signage – печат върху многообразни текстилни медии за външна и вътрешна декорация

Високата резолюция на печат – 1440 dpi, TFP-AD печатащата глава, както и второто поколение солвентни мастила UltraChrome GS2 осигуряват безпроблемно изпълнение на всякакъв вид поръчки – от стикерчета с размер на визитка, с текстове от порядъка на 1мм, до рекламни пана, предназначени за ползване на открито, устонйчиви на външни условия 3 години без допълнителна защита. Високата скорост на печат позволява бърза реакция, дори и при неочаквано големи поръчки.

Принтерът е екипиран с подаваща и поемаща система за медията от професионален клас. Проектиран е „на чисто“, като са използвани най-модерните технологии – дори металните части на стенда се заваряват от роботи. Нагревателите за медията са с увеличена площ, за да гарантират своевременно изсушаване, дори и при високоскоростен печат.

Безвредността на мастилата, както за операторите, така и за ползвателите на отпечатаните продукти е приоритет! Отново без знак „Вредно!“ на касетите, без съдържание на канцерогенния никел – в съответствие с най-стриктните изисквания на Европейското законодателство.
Не се изискват съоръжения за пречистване или филтриране на въздуха в помещението, където работи принтера, мастилата дори не миришат, а единствената миризма, която може да се усети е тази на нагрятата медия!

Принтерите могат да се използват в стандартна офисна среда, а отпечатаните продукти да се използват в обществени и жилищни помещения без ограничение, както и без дискомфорта от миризмата на обикновените солвентни мастила или на „немиришещите“ УВ мастила.

FACTOR.BG е официалният дистрибутор на Epson за всички модели солвентни принтери на Epson.
Ако се интересувате от закупуване на солвентен принтер Epson SureColor 30600 или Stylus Pro GS6000 при преференциални условия, по програмата за демонстрационни центрове на FACTOR.BG, можете да получите допънителна информация на partners@factor.bg или на 0899 878319.

Екипът на FACTOR.BG
За контакти:
www.factor.bg
info@factor.bg
0896 738700

Интернет портал за печатни технологии.