Графика МС ще покаже последните модели принтери Roland

2900

По време на COPI’S от 16.10-18.10.2013 посетителите на изложението ще могат да видят принтери от серията SOLJET PRO IV: Roland XF-640 и XR-640

Широкоформатният принтер Roland XF-640 (шир.1,60 м) се отличава с впечатляваща бързина съчетана с качествен печат, надежност и здравина, подходящи за голяма продуктивност. Машината поддържа новата серия мастила на Roland: Ecosol Max 2 – без съдържание на никел. Възможността за работа и с мастила на водна основа го прави особено подходящ за сублимация! Roland XF-640 e идеален инстумент за изработване на банери, пана, графики за брандиране на превозни средства, витрини, ПОП дисплеи, разнообразни графики за търговски изложения, постери и много други проекти и дълготрайни приложения, предназначени за външни и вътрешни условия.

 XF-640
На снимката: XF-640

Новата машина е отлично допълнение на другият модел от серията – 8-цветната режещопечатаща машина Roland XR-640. Тя съчетава висока скорост, фотореалистично качество, комбинираната функция печат и рязане по контур на оптималната ширина от 1.62 см. XR-640 се зарежда със специализираната серия мастила EcoSol Max 2, която включва: CMYK плюс Lc, Lm, White, Metallic Silver и новият Light Black. SolJet Pro 4 XR-640 е предназначен за промишлен печат върху широк спектър от медии. Перфектен за банери, етикети, фоторепродукции и много други.


XR-640
На снимката: XR-640

Друг представител от семейството на Roland DG, който ще бъде показан на COPI”S, е Roland VersaStudio BN-20 – Първият в света екосолвентен, настолен режещопечатащ принтер със специални цветове от Роланд! Изключително подходящ за принтшопове, малки офиси, рекламни студия, фабрики за облекла, производители на етикети и много други.

Ще имате възможност да се запознаете отблизо с хибридния модел Roland LEJ-640 от UV серията принтери, който превъзхожда традиционните CMYK принтери с допълнителен бял цвят и лаково покритие. Уникалната комбинация предоставя нов поглед към дизайнерски решения и проекти. LEJ-640 печата както на гъвкави ролни медии, така и на твърди медии /плоскости/ до 13мм дебелина.

 LEJ-640
На снимката: LEJ-640

На щанда на Графика МС ще може да видите още професионален текстилен печат с принтер Brother GT-3 /Япония/. Всичко в принтиращата система – фърмуеър, софтуеър, печатащи глави -са произведени от Brother, в комбинация със специалната формула пигментни мастила и иновационните характеристики, серията GT 3 се подрежда на едно от първите места във високотехнологичните решения за тектил.

Ще ви очакваме в Интер Експо Център – София, зала 4, щанд С3.

Графика МС ЕООД, оторизиран дистрибутор на Roland DG Corporation:
София 1330, бул. Акад. Ив. Гешов“ 2Е
Бизнес център Сердика, сграда 3, офис 202
тел: 02/ 9200062 факс: 02/9200752
e-mail: sales@graphicamc.com, marketing@graphicamc.com
www.graphicamc.com
www.facebook.com/Graphica.MC.Ltd

Интернет портал за печатни технологии.