Графком Диджитал Принтинг Солюшънс на изложението за опаковки SYSKEVASIA 2014

2785
Графком Диджитал Принтинг Солюшънс на изложението за опаковки SYSKEVASIA 2014

Изложението за опаковки и оборудване за опаковъчната индустрия SYSKEVASIA 2014 се проведе в Атина от 7 до 10 ноември тази година при много голям интерес, включително и на посетители от България.

Графком Диджитал Принтинг Солюшънсс на изложението за опаковки SYSKEVASIA 2014

 

Графком Диджитал Принтинг Солюшънс представи пред клиенти и посетители, на щанд от 400 кв. метра, следните машини от портфолиото си:

  • XANTE ILUMINA HWC – най-новият модел ILUMINA на Xante – тежката категория при дигиталните печатни машини с възможност за печат на медии до 500 гр/кв. м. 
  • XANTE EG 4200P – широкоформатното мастиленоструйно решение с печатната технология на Memjet бе сред най-интересните на изложението 
  • INX NW 140 – дигитална машина за печат на етикети
  • Elitron Kombo SD+ – рутер
  • MGI METEOR DP8700 – производствена дигитална печатна машина 
  • HP Scitex FB500 – индустриален широкоформатен принтер.
  • Seiko ColorPainter M-64S – широкоформатен принтер

дигитално отпечатани опаковки

 

XANTE ILUMINA HWCОт машините с голям интерес сред посетителите се отличиха XANTE ILUMINA HWC и XANTE EG 4200P.

ILUMINA HWC е най-новият модел тясноформатна дигитална печатна машина на XANTE с възможност за печат на 50 цветни стр. в минута на резолюция до 1200dpi. Най-сериозното предимство на машина пред конкурентите й е възможността за печат на хартии до 500 гр/ кв.м. Точно тази особеност прави ILUMINA HWC незаменима при печата на къси тиражи на опаковки и рекламни материали на по-дебели материали. За успеха на машините от този клас на XANTE говори и това, че до момента има над 400 продадени в съседна Гърция.

Демострациите на XANTE EG 4200P по време на изложението също предизвикаха интереса на много посетители. Дигиталната машина е оборудвана с печатната технология на Memjet и може да печата с наистина впечатляваща скорост на ширина до 1067 мм и до 15,9 мм дебели материали.

 

XANTE EG 4200P

 

С XANTE EG 4200P можете да печатате от карти, дисплеи, POP дисплеи, опаковки, картонени изделия до сгъваеми кутии от велпапе и всичко това по заявка, в малки и средни тиражи, включително персонализирани продукти. Вижте видео на част от демонстациите.

Профил на Графком Диджитал Принтинг Солюшънс в Полиграфия Инфо

За изложението вижте тук: www.3ek.com.gr

Графком Диджитал Принтинг Солюшънс

Пламен Давидов

Име: Пламен Давидов

Професионален опит: Машинен инженер, практик, с богати познания в областта на печатните технологии и основният двигател на Полиграфия инфо. Над 12 години се занимава с предпечат, дигитален печат, експонация, специализирал в чужбина поддръжка на ctp на Dainipon Screen .

Настоящи занимания: Пламен е човекът, който следи тенденциите почти денонощно и определя редакционната политика на Printguide.info. Търсач на новости и информация, той е справочникът ни за всички фирми на българския пазар, оборудването, което имат и пазарния им дял. За нещата, които не знае, знае кого да попита и къде да потърси информация. Освен за редакционната политика, се грижи за техническата изправност на всичките ни сайтове.