Графотрейд стана представител на MB Bäuerle

2079
Графотрейд стана представител на MB Bäuerle

MB Bäuerle е немски производител на машини за сгъване.

Сгъвачките на MB Bäuerle са изключително подходящи за фирми, които печатат материали за фармацевтични брандове. Предимството е направата на къси гънки до 16мм.

 

Вижте модели на машините тук.

От началото на март тази година доставчикът Графотрейд ще представлява немската фирма MB Bäuerle в България и Македония.

 

 

 

 

За повече информация:

Христо Петров
GRAPHOTRADE Ltd
моб: +359 882 1111 09
www.graphotrade.com

Име: Десислава Тодорова

Професионален опит: Познава печатния бранш по-добре от страната на клиента. Над 10 години се занимава с организацията на рекламни кампании, медия планиране, събития и продажба на реклама. Образованието по "Масови комуникации" в НБУ със специалност "Продуцентство" й дава възможност да се занимава с рекламните кампании на големи концерти и събития. Има стаж в БТА като репортер - мястото, на което е научила как се пишат новините.

Настоящи занимания: В последните 15 години се е посветила на портала Printguide.info и свързаните с него сайтове. През повечето време се занимава с продажби на рекламните площи, но не малка част от времето си отделя в създаване на новите проекти към портала.
Създател на печатните издания "Принт идея", "Dotbrain - пътеводител на пазара на труда в печата и рекламното производство".

В свободното си време: активен блогър и любител-градинар.