Графтек ООД е представител на TojanLabel и Grafisk Maskinfabrik (GM)

2902
Графтек ООД е представител на TojanLabel и Grafisk Maskinfabrik (GM)

Компанията е официален представител за България на двете фирми от Дания, които са сред водещите на пазара на дигитален печат и довършване на етикети на ролка.

TrojanLabel е иновативна датска компания, която само за няколко години покори върхове в дигиталния печат на етикети на ролка с повече от 100 продадени машини само от флагманската си серия Trojan2 само през 2016 г.

Компанията оперира по целия свят, като работи чрез добре развита мрежа от надеждни партньори, сред които се нарежда и Графтек ООД.

Grafisk Maskinfabrik (GM) е сред водещите производители на оборудване за облагородяване и довършителни операции на ролни етикети, с повече от 40 години опит в инженеринга, производството, доставка и сервиз по целия свят.

От тази година TojanLabel и Grafisk Maskinfabrik (GM) разработиха цялостно решение за производство на етикети, като впрегнаха своите усилия в изключително амбициозния проект Trojan3+DC330 MINI. Решението дава възможност за отпечатване, облагородяване (SPOT цвят, УВ лак, ламинат и др.), както и довършване на етикетната продукция, на една единствена машина. Това спестява време и усилия, както и намаляване на брака при настройка и преминаване от една поръчка на друга.

Trojan3 се предлага и като самостоятелно решение, което може да се монтира на вече съществуващи производствени линии и по този начин да даде неограничени възможности да отпечатване на къси или персонализирани тиражи. Например на вашата флексопечатна машина за етикети.
Освен това Trojan3 се предлага и в разновидност, с която е възможно отпечатването на готови кашони, кутии за пица, хартиени торби и каквото още ви хрумне!

Графтек ООД може да предложи на своите клиенти компетентна консултация, по отношение на избора на правилното решение за печат на етикети, доставка и инсталация на оборудването, както и гаранционно и следгаранционно обслужване. Не на последно място доставка на материали и консумативи.

За повече информация, моля обърнете се към нас:
Иван Иванов
0882447006
office@labelstech.com
www.labelstech.com

Профил в Полиграфия Инфо

Иван Иванов

Име: Иван Иванов

Професионален опит: Практик, завършил е полиграфия в ТУ Пловдив и маркетинг в УНСС. През последните повече от десет години е заемал различни позиции в няколко печатници, като оператор на машини за топъл печат, ситопечат и ламинат.

Преминал е стаж по предпечат и дизайн в издателство Икономедиа. Работил е и като организатор производство в Делта Хай Принт в Пловдив и мениджър по качеството в печатница Дедракс. Работил е като консултант Производствен печат в Коника Минолта Бизнес Солюшънс България. Познава цялостния процес на производството на печатни материали, което е от голямо значение в неговата ежедневна работа. Общува всеки ден с клиенти, следи всички нови технологии и определено знае какво се случва в печатния бранш. Специализирал се е в осигуряването на технически решения за производсттво на ролна печатна продукция, като етикети и опаковки.

Настоящи занимания: Собственик и управител на Графтек ООД. В свободното си време: Забелязахме, че се увлича по лова. Предпочита спортове като тенис на корт, тенис на маса и плуване. Има интереси в областта на маркетинга и рекламата, както и психологията.