Графтек ООД посреща клиенти на LabelExpo Europe 2017

1450
Графтек ООД посреща клиенти на LabelExpo Europe 2017

Световна премиера на нови машини за производство на етикети от Trojan Label и Grafisk Maskinfabrik (GM.dk) по време на LabelExpo Europe 2017

Лейбълс Тек посреща клиенти на LabelExpo

 

С наближаването на LabelExpo Europe 2017 в Брюксел, всички са нетърпеливи и очакват изложението, което е най-важното в света на етикетите!

Кои са ключовите нови технологии?
Какви са последните тенденции на пазара?
Как могат производителите да оптимизират процесите, да подобрят качеството и да бъдат по-конкурентни?
Коя е най-разумната и необходима инвестиция в момента?
 

Графтек ООД кани настоящи и бъдещи клиенти, да посетят изложението и щандовете на своите ключови партньори Trojan Label, Grafisk Maskinfabrik и Quick Label, за да даде отговори на всички тези и на много други въпроси, които вълнуват производителите на етикети в България.

И тази година партньори на компанията ще представят своите последни технологични разработки, които променят силите на пазара на етикети.

По време на изложението Графтек ООД ще има свои представители на щандовете на партньорите си, за да предложи на българските клиенти по-качествено представяне на технологиите на роден език.

Ето и програмата:
Trojan Label, които са иновативна датска компания, насочена в цифровия ролен печат на етикети, отново ще избухнат с два нови, разбиващи стереотипите модела – Trojan 4 и Trojan 2C. Повече информация и запознаване с моделите, ще можете да получите директно на техния щанд в палата номер 9 – 9В50. Представител на Графтек ООД ще бъде там в периода 14:00 – 17:00 на 27.09.

Grafisk Maskinfabrik, компания с над 40 години опит в производството на довършителна техника за етикети, също ще покажат новите разработки, но не само! Сред представените модели ще бъдат: DC350 (световна премиера на модела) и DC330MINIflex! Това е задължителна част от програмата на всеки посетител, занимаващ се сериозно с производство на висок клас етикети – щанд 9А40 в палата номер 9! Представител на Графтек ООД ще бъде там в периода 14:00 – 17:00 на 26.09.

Mожете да се уговорите за среща и демонстрация с представител на Графтек ООД в удобен час, по време на изложението.

За контакти:
г-н Иван Иванов, office@labelstech.com, 00 359 882 447 006
Графтек ООД

Интернет портал за печатни технологии.