Графтек ООД пуска на пазара своя машина за печат на етикети

1992
Графтек ООД пуска на пазара своя машина за печат на етикети

След период на разработка от около година, Графтек ООД пуска на пазара нова машина за печат на етикети на ролка – ColorFusion 1.

ColorFusion 1

 

Машината използва популярната memjet технология и е изключително подходяща за производители, които имат нужда от печат на къси серии цветни етикети на ролка. Параметрите на машината са съобразени изключително с условията на българския пазар и високите изисквания на българските клиенти.

Ширината на печат е до 215 мм, а максималната ширина на медията е до 230 мм, което е напълно достатъчно за по-голямата част от етикетите, които клиентите поръчват. Скоростта на печат също впечатлява – до 18 м/мин. Тази производителност конкурира мега пресите за печат на етикети, които трудно могат да си позволят дори големите печатници за етикети в България. Color Fusion 1 може да си позволи абсолютно всяка една компания в страната ни!
 
Качеството на печат е другото основно конкурентно предимство на ColorFusion 1. С реална, физическа резолюция от 1600х1600 dpi, технологията е без аналог до момента в света на инкжет печата. Изображенията отпечатани с ColorFusion 1 и по качество конкурират големите играчи на пазара. В следствие на изключителни малките дюзи на печатната глава и мастилените капки също са с миниатюрни размери – само 1,2 pl. Това от своя страна обуславя много нисък разход на мастило. По този начин се получава и най-ниската себестойност на печат за машина в този сегмент.

Материалите, с които работи Color Fusion 1, могат да бъдат самозалепващи или несамозалепващи медии за инкджет печат- хартия – обикновена, гланц, супер-гланц, мат; полипропилен (PP) – бял гланц, бял мат, прозрачен; ПВЦ (PVC) – бял гланц, бял мат, прозрачен. Списъкът не се изчерпва до тук, но включва и редица специализирани структурни етикети и хартии – за вино, алкохол, защитни и т.н.

За доставка на медии за печат, можете да се обърнете към специалистите по материали в Графтек ООД.

ColorFusion 1 е интелигентен и е разработен в духа на Industry 4.0 и IoT. Това означава, че диагностиката и повечето сервизни дейности се извършват дистанционно, чрез интернет. С това Графтек ООД осигурява на своите клиенти максимален up time на машината, за да могат потребителите да имат време за основните си задачи. Всички характеристики и параметри на ColorFusion 1 гарантират най-бърз ROI на инвестиция в оборудване за печат на цветни етикети в България.

Графтек ООД  доставя и осигурява сервиз и на довършителни машини за етикети на ролка, които също биха могли да са подходящо допълнение към печатната машина.

Повече подробности за машината можете да намерите в онлайн магазина на Графтек ООД: www.3labels.com

Име: Иван Иванов

Професионален опит: Практик, завършил е полиграфия в ТУ Пловдив и маркетинг в УНСС. През последните повече от десет години е заемал различни позиции в няколко печатници, като оператор на машини за топъл печат, ситопечат и ламинат.

Преминал е стаж по предпечат и дизайн в издателство Икономедиа. Работил е и като организатор производство в Делта Хай Принт в Пловдив и мениджър по качеството в печатница Дедракс. Работил е като консултант Производствен печат в Коника Минолта Бизнес Солюшънс България. Познава цялостния процес на производството на печатни материали, което е от голямо значение в неговата ежедневна работа. Общува всеки ден с клиенти, следи всички нови технологии и определено знае какво се случва в печатния бранш. Специализирал се е в осигуряването на технически решения за производсттво на ролна печатна продукция, като етикети и опаковки.

Настоящи занимания: Собственик и управител на Графтек ООД. В свободното си време: Забелязахме, че се увлича по лова. Предпочита спортове като тенис на корт, тенис на маса и плуване. Има интереси в областта на маркетинга и рекламата, както и психологията.