Графтек ООД разшири портфолиото си с етикетните баркод принтери Zebra

1348
Графтек ООД разшири портфолиото си с етикетните баркод принтери Zebra

Поради постоянно растящият интерес към настолни принтери за печат на етикети с баркод,Графтек ООД добави в своето портфолио продуктите на световно признатия производител на подобни решения Zebra.

Устройствата, които предлага компанията, покриват пълния спектър на този тип печат – от най-ниско бюджетните модели, като GC420, подходящи за куриерски офиси, магазини, складове и много други, до най-високите индустриални станрарти с модели от серията Xi и ZT, които могат да се интегрират в поточни линии и още много други екстри, които да автоматизират вашия бизнес.

Zebra

Последните модели на Zebra, които са налични при Графтек ООД, наблягат на изключителната простота на употреба, даже и от най-неопитните потребиели. Тези от вас, които са се сблъсвали с трудностите при смяната и зареждане с консумативи, като трансферни летни и етикети ще оценят ZD420 много високо. Дори с боксови ръкавици, смяната на консумативите отнема секунди!

Разгледайте още видео клипове на принтерите Zebra и се абонирайте за YouTube канала на Графтек ООД, за да научавате първи новостите в печата на баркод етикети.

Харесайте страницата на Графтек ООД във Facebook: www.facebook.com/Labelstech

Не забравяйте да посетите сайта на Графтек ООД, където ще откриете всички продукти, свързани с производството на етикети на ролка:  labelstech.com

Интернет портал за печатни технологии.