Графтек ООД e официален представител на QuickLabel®

1897
Графтек ООД e официален представител на QuickLabel®

QuickLabel® е дивизия на AstroNova Inc., която се занимава с продуктова идентификация и по-специално системи за печат на етикети.

Trojan

 

AstroNova Inc. е иновативна компания и световен лидер в своите области – AeroSpace, Test&Measurment и Product Identification. Търгува се на нюйорксата фондова борса с борсов код ALOT и към момента е с над $87 млн. пазарна капитализация.

AstroNova Inc. придоби TrojanLabel през февруари т.г. и по този начин значително разшири своето портфолио от продукти за печат на етикети. Продуктите с марката TrojanLabel постепенно ще бъдат ребрандирани и ще се продават под марката QuickLabel®. Първата такава машина е Trojan 1, която се преименува на QL-240, на практика е същата машина със своята иновативна технология.

Повече информация можете да намерите на www.LabelsTech.com

За клиентите си в България Графтек ООД предоставя широка гама от услуги, с които да им помогне да изградят успешно своя бизнес за цифров печат на етикети на ролка. Услугите включват доставка и инсталация на оборудването, гаранционна и следгаранционна поддръжка, както и доставка на необходимите медии и консумативи за печат.

Машините имат възможността да бъдат диагностицирани и поддържани отдалечено, през интернет, с което се постига максимално време, в което те са готови за работа. Графтек ООД разполага със сертифицирани инженери, които са преминали обучения при производителя на техниката, с което осигурява безпроблемна поддръжка на сервизираните машини на територията на цялата страна.

Някои от най-популярните машини, които можете да намерите на www.LabelsTech.com:
1. Trojan 1/QL-240 – настолна машина за цветен печат на етикети на ролка с ширина на медията до 214 мм
2. Trojan 2 – професионална цифрова преса за печат на етикети на ролка в големи обеми
3. Trojan 3 LP – модул за цветен цифров печат, за вграждане в конвенционални печатни и довършителни машини за етикети ролка
4. Trojan OP – плоскопечатаща машина, която дава възможност за печат на готови изделия – кашони, кутии, хартиени торни и др.
5. KIARO! – настолен цветен принтер за етикети на ролка с ширина на медията до 105 мм
6. GM DC330 – професионална машина за довършителни операции на етикети на ролка

 

В сайта www.LabelsTech.com има подробни видео клипове на всички машини, за да можете да се запознаете с начина им на работа.

За повече информация можете да използвате формата за запитвания на уебсайта на Графтек ООД или на телефон 0882 447 006

Интернет портал за печатни технологии.