Гръцката фирма за дигитални решения Graphcom се представи официално на българския пазар

3704

Тридневното събитие се проведе от 16 до 18 март в столичния хотел Park Inn „by Radisson“.

Освен да се запознаят с новата компания Graphcom, организаторите демонстрираха на живо възможностите на дигиталната печатна машина Meteor DP8700 XL ® на MGI и принтерите Xante Ilumina
Домакини на събитието бяха Ставрос Стасинос, който е офис мениджър на Графком за България и Василис Антонополус, който е управляващ директор. Българският офис е дъщерно дружество на Графком Гърция.

MGI Demo Days in Sofia

Graphcom

Какво не знаете за MGI?
– машина за дигитален печат
– формат 330х1020 мм
– цветен печат за пликове, пластмасови карти, променливи данни

Ставрос Стасинос, офис мениджър на Графком за България

Какво не знаете за Xante Ilumina 502?
– машина за дигитален печат
– формат 327 х 1200 мм
– печат върху хартии и картони до 502 гр./кв. м.

Ilumina

За повече информация и контакти:
Графком

Източник: www.printguide.info

Фирми предлагащи печат на пластмасови карти.

Деси Тодорова

Име: Десислава Тодорова

Професионален опит: Познава печатния бранш по-добре от страната на клиента. Над 10 години се занимава с организацията на рекламни кампании, медия планиране, събития и продажба на реклама. Образованието по "Масови комуникации" в НБУ със специалност "Продуцентство" й дава възможност да се занимава с рекламните кампании на големи концерти и събития. Има стаж в БТА като репортер - мястото, на което е научила как се пишат новините.

Настоящи занимания: В последните 15 години се е посветила на портала Printguide.info и свързаните с него сайтове. През повечето време се занимава с продажби на рекламните площи, но не малка част от времето си отделя в създаване на новите проекти към портала.
Създател на печатните издания "Принт идея", "Dotbrain - пътеводител на пазара на труда в печата и рекламното производство".

В свободното си време: активен блогър и любител-градинар.