Гъвкави магнитни щанци, цилиндри и системи за щанцоване от Wink и Графтек ООД

1937
Гъвкави магнитни щанци, цилиндри и системи за щанцоване от Wink и Графтек ООД

Графтек ООД разширява портфолиото си на българския пазар, като добавя продукти на Wink, които са сред лидерите в производството на гъвкави магнитни щанци в световен мащаб.

Гъвкави магнитни щанци

 

Wink също така произвежда цилиндри, Smart Gap системи и много други решения, за производителите на ролни етикети и опаковки. Компанията е базирана в Германия, като има свои директни представителства в Дания, Италия и САЩ. В останалите държави по света Wink оперира директно или чрез агенти. Графтек ООД от началото на 2018 г. е техен агент за България. Двете компании могат да подобрят обслужването на българските клиенти, от гледна точка на бързината и точността на заявките, срока на доставките, правилното консултиране на български език и споделянето на ноу-хау.

 

Гъвкави магнитни щанци

Конкурентните предимства на продуктите на Wink са тяхното качество, кратките срокове и специалните методи на изработка, според конкретните ви изисквания. Гарантирани са минимални допуски, максимална издръжливост и следователно оптимална рентабилност.

 

Гъвкави магнитни щанци

 

Интересни са различните видове обработка на инструментите, които позволяват висока износоустойчивост (според изискванията за тираж и материал) и незалепващите покрития, които позволяват щанцоване при високи скорости и елиминират нуждата от чести прекъсвания, за почистване на лепилото от инструментите.
Друга иновативна технология за разполагане на етикетите върху ролата, постига намаляване на вредните сили, които влияят на конструкцията на машините и техните елементи (цилиндри, лагери и др.). По този начин щадите оборудването си и значително намалявате разходите за сервиз и поддръжка.

За повече информация:
Графтек ООД
гр. София
ул. Козлодуй 94
Тел.: 0882/ 447 006
office@labelstech.com
labelstech.com

Профил на фирмата Графтек ООД в каталога Полиграфия Инфо

Име: Иван Иванов

Професионален опит: Практик, завършил е полиграфия в ТУ Пловдив и маркетинг в УНСС. През последните повече от десет години е заемал различни позиции в няколко печатници, като оператор на машини за топъл печат, ситопечат и ламинат.

Преминал е стаж по предпечат и дизайн в издателство Икономедиа. Работил е и като организатор производство в Делта Хай Принт в Пловдив и мениджър по качеството в печатница Дедракс. Работил е като консултант Производствен печат в Коника Минолта Бизнес Солюшънс България. Познава цялостния процес на производството на печатни материали, което е от голямо значение в неговата ежедневна работа. Общува всеки ден с клиенти, следи всички нови технологии и определено знае какво се случва в печатния бранш. Специализирал се е в осигуряването на технически решения за производсттво на ролна печатна продукция, като етикети и опаковки.

Настоящи занимания: Собственик и управител на Графтек ООД. В свободното си време: Забелязахме, че се увлича по лова. Предпочита спортове като тенис на корт, тенис на маса и плуване. Има интереси в областта на маркетинга и рекламата, както и психологията.