Гъвкавостта на Müller Martini дава резултати на drupa

1857
Spread the love

Müller Martini са постигнали успех в продажбите си на drupa благодарение на акцента си върху гъвкавите решения, които са подходящи както за офсет, така и за дигитален печат.
Компаниятапредстави две основни нововъведения на изложението. Едното от тях емашината запроизводство на книги Alegro,която е подходяща и за цифров печат. Тя се продава изключително добре.Подписани са сделки с потребители от Австрия,Великобритания, Ирландия иЛатвия,като има и потенциални купувачи и от други държави.

Другата световнапремиера на Müller Martini,която се състоя на drupa,беше на системата за влагане на рекламни материали в издания FlexLiner,която също предизвика значителенинтерес. Първата такава машина беше продадена на германска компанияSKN.

Производството накниги се радва на особен интерес, каза изпълнителният директор BrunoMüller. „На тази drupa има голям интерес къмкнигите. Това седължи на факта, че пазара на книги се развива много добре и хората сеинтересуватот машините ни.“ Компанията е подсигурила две продажби нановата система за подвързване накниги за цифров печат Pantera и две продажби на новата система запроизводство на брошури с телчета PrimeraC130.

Müller добави, чеима продажби на различни машини от гамата на компанията. Представянетонановите продукти и демонстрацията на щанда е генерирало голяма„инерция напродажбите“ за цялото портфолио на компанията. Компанията есключила и договориза продажба на ролната преса VSOP,както и на решения за довършване накниги с твърди подвързии, отпечатaни чрез цифров печат.

„Ключът къмуспеха ни е гъвкавостта, с която осигуряваме решения, подходящи за късии дългитиражи, както офсетови, така и дигитални и подходът ни, който осигурявацялостни решения с възможност за бързо превключване между поръчките иавтоматизация“, добави Bruno Müller.

inline_543_https://printguide.info/images/2012-05-14.jpg
На снимката: MüllerMartini Alegro

Източник: printweek.com
Текста написа:Мартин Новев

Име: Мартин Новев

Професионален опит: Практик с журналистически опит. Познава добре печатните технологии, но и умее да пише много добре. През последните осем години трупа опит в различни печатници като се занимава с филмова експонация, оператор е на CTP, прави електронни монтажи и предпечат. Най-голямата сила на Мартин обаче е в предаването на този полезен опит в лесен и удобен за четене вид. Уменията са придобити благодарение на образованието му по журналистика от Софийски университет и трите години опит като репортер във в. "Новинар", "Сега" и "168 часа".

Настоящи занимания: Основната му работа е като оператор предпечат, което го поставя на бойното поле всекидневно - решава множество работни казуси, познава в дълбочина софтуерните продукти за предпечат, както и всички печатни и довършителни процеси.

В свободното си време: Макар в екипа ни да сме все четящи хора, не познаваме друг човек, който да чете повече от Мартин.