Две (печатни) глави са по-добри, отколкото една

1460
Две (печатни) глави са по-добри, отколкото една

Agfa представи мащабируем принтер Titan от серията Jeti. Titan S се предлага с един ред печатащи глави, които могат да бъдат ъпгрейднати, като се включат две глави и по този начин да стане Titan HS (високоскоростен) модел.

Jeti Titan S & HS

 

От Agfa твърдят, че настройките и за двата модела са шест цвята плюс бяло (CMYKLcLmWW). Печатът на белия цвят се поддържа в различни режими, включително надпечат, спот цветове и запълване на твърди материали и предварително отпечатани с бяло ролни медии. От компанията твърдят, че тяхното решение за бяло мастило разполага с автоматизирана система за рециркулация за оптимална надеждност.

Jeti Titan S и HS са идеални за по-големи обеми или бърза смяна на поръчките, а с техните капки от 7 пико/л, правят възможно постигането на фотореалистично качество на изображението с фин текст негативно и позитивно до 4 pt. Това прави Jeti Titan S & HS добър вариант за поръчки с висока добавена стойност, като например рекламни отпечатани изображения, гледани от близко разстояние или за висококачествени приложения за изкуство, мода и козметика.

Опцията ‘flat-to-roll’ дава възможност да отпечатате ролни материали със същото високо качество и разделителна способност, както твърди материали до 3,2 м широчина.

Източник: www.agfa.com
Преведе: Мария Шабанска

Интернет портал за печатни технологии.