Двойнолепящи ленти и клишепласти на Tesa

1613
Двойнолепящи ленти и клишепласти на Tesa

Полистор ООД е официален представител на продуктите на Tesa с приложение в целулозно-хартиената промишленост и полиграфията.

Tesa logo

 

За целулозно-хартиената промишленост
Един от най-популярните продукти на Tesa в България е двойнолепящата лента tesa® 50605 PV41(дебелина 90µm) , която е с основно приложение при производството на велпапе (вълнообразен картон).  Същата се отличава с оригинална структура – безвлакнест носещ лепилен слой. Специалната и химическа формула осигурява надеждност на слепването за широка гама хартии и леки картони, даже при повишение на температурата в работното помeщение.
Tesa 50607 PV41 е двойнолепяща лента за слепване на роли. Структурата и представлява специална хартия покрита с акрилно лепило. Отличава се с много висока степен на слепване и устойчивост срещу скъсване както и висока устойчивост на температура. Специалната формула на лепилото осигурява устойчиво слепване дори при много груби повърхности на картони включително промазани такива.

За ролен офсетов печат
Ново създадената лента от серията Tesa EasySplice®е първата в света за директно слепване. Предназначена е за слепване на роли вестникарска хартия в движение и е намерила изключително широко одобрение като многофункционална лента  в ролния офсетов печат. Tesa EasySplice® е осигурява изключително висока надеждност на слепване при висока скорост и спестява пари. Най-продавана у нас от тази серия е двойнолепящата Tesa EasySplice® 51780. Тя е създадена от непрекъснатото търсене да се усъвършенстват двойнолепящите ленти, които се прилагат за слепване на роли от хартия в ролния офсетов печат. Серията Tesa EasySplice® е още по-устойчива в специфично-сложните условия на експлоатация при този вид печат. Серията притежава 30% по-висока степен на слепване и около 50% по-висока износоустойчивост. Приложима е за слепване на широка гама хартии. Изключително подходяща е за машини конфигурация кула, за печат на вестници, както и за машини със секции за сушене.

За флексопечат
Две групи продукти са създадени за специфичните изисквания на флексопечата. Тези, които искат да бъдат силно конкурентни на изключително динамични флексопечатен пазар, то те се нуждаят от правилния партньор. След десетилетие от експерименти, Tesa e дефинирала фокуса на флексопечатния пазар, чрез постоянни инвестиции в развитие на продуктите. Повишаващите се изисквани към качеството, комбинирани с високо ниво на ефективност на процесите са довели до създаването на серията tesa Softprint® в две направления CLASSIC и FLEX, предлагайки индивидуални възможности за по-висока ефективност.

 

tesa Softprint®

Двете групи са комбинация между висококачествена пяна, фолиа и специални лепила, които осигуряват отлични условия за монтаж и високо качество по време на печат.

 

tesa Softprint®

Клишепластите се разделени на две дебелини: 380 μm за печат на етикети (тясна рола) и 500 μm за гъвкави опаковки (широка рола). Клиентите на Tesa могат индивидуално да изберат категорията клишепласт според покривността и спецификата на изображението.

tesa Softprint®

tesa Softprint®

Как да изберем правилната продуктова линия в зависимост от изискванията на печатния процес? Tesa предлага продуктова таблица, налична в онлайн вариант в Foam Advisor tool, която ще ви помогне да намерите подходящия продукт от асортимента от серията Softprint®.

 

tesa Softprint®  tesa Softprint®


За контакти на Полистор ООД: logo polystore
Склад:
гр. София
ул. Мюнхен №14
БЦ „Искър-ЮГ“
Тел.: 02/ 423 18 13
Тел.: 0882/ 435 105
Тел.: 0882/ 421 174
sklad@polystore.eu

Офис:
гр. София
ул. Бузлуджа №4-6, партер, ап.2
Тел.: 02/ 423 09 08
Тел.: 0882/ 421 174
Тел.: 0889/ 427 121
Тел.: 0888/ 292 204
office@polystore.eu
www.polystore.eu

Полистор ООД в каталога Полиграфия Инфо:
Полистор е ексклузивен представител за България на AS Inc, Cito, DS /Hi-Tech Chemicals/, Kruse, Mylan Group, Pacom, Pulse, Som, Telsas и Toyo Ink Europe NV и официален дистрибутор на Asahi, Continental, Covertex, Eckart, Eggen, Martinez Ayala, Pavan, Policrom Screens, Schwegmann, Tesa, Van Son, Vulcan и Fassco. Екипът на фирмата е с над 20-годишен опит в областта на полиграфията. Разполагаме с един от най-добре снабдените складове в България. Поддържаме добре развита дилърска мрежа в страната и склад в Букурещ. Извършваме доставки на над 300 малки, средни и големи печатници в България.

Име: Пламен Давидов

Професионален опит: Машинен инженер, практик, с богати познания в областта на печатните технологии и основният двигател на Полиграфия инфо. Над 12 години се занимава с предпечат, дигитален печат, експонация, специализирал в чужбина поддръжка на ctp на Dainipon Screen .

Настоящи занимания: Пламен е човекът, който следи тенденциите почти денонощно и определя редакционната политика на Printguide.info. Търсач на новости и информация, той е справочникът ни за всички фирми на българския пазар, оборудването, което имат и пазарния им дял. За нещата, които не знае, знае кого да попита и къде да потърси информация. Освен за редакционната политика, се грижи за техническата изправност на всичките ни сайтове.