Двукомпонентно, прозрачно мастило SUBLICOAT A + B

2538
Двукомпонентно, прозрачно мастило SUBLICOAT A + B

Мастилото е с отличителните характеристики на акрил и полиестер и е предназначено за различни видове материали, като: стъкло, метал и печена глина, които в последствие трябва да бъдат декорирани със сублимация.

Сфери на приложение:
Лакиране на изделия, които в последствие трябва да бъдат декорирани чрез сублимация.
Този  продукт  се  прилага  за  стъкла,  печена  глина, предварително  лакиран  и  нелакиран  алуминий  и металите като цяло.

Начин на приложение
SUBLICOAT  A+B  е  създаден  за  пистолети  или  за непрекъснато  нанасяне  на  лаково  покритие  чрез прекарване  на  изделието.  Не  се  изключват  обаче  и други  приложения,  като  нанасяне  на  покритие  с валове и ситопечат.


Изтегли тук технически характеристики: sublicoat_a_b_en_bg_eyut

kian

Мастилото SUBLICOAT A + B  се предлага от:

Евроинкс
Евроинкс
гр. София
бул. „Европа” № 138
Тел.: 02/ 957 17 92
Тел.: 0882/ 128 519
www.euroinks.net 

Име: Пламен Давидов

Професионален опит: Машинен инженер, практик, с богати познания в областта на печатните технологии и основният двигател на Полиграфия инфо. Над 12 години се занимава с предпечат, дигитален печат, експонация, специализирал в чужбина поддръжка на ctp на Dainipon Screen .

Настоящи занимания: Пламен е човекът, който следи тенденциите почти денонощно и определя редакционната политика на Printguide.info. Търсач на новости и информация, той е справочникът ни за всички фирми на българския пазар, оборудването, което имат и пазарния им дял. За нещата, които не знае, знае кого да попита и къде да потърси информация. Освен за редакционната политика, се грижи за техническата изправност на всичките ни сайтове.