Демонстрации на технологии – UV, H-UV, H-UV L(LED) на пълен формат

1393
Демонстрации на технологии – UV, H-UV, H-UV L(LED) на пълен формат

Komori International Europe организира двудневен Ден на отворени врати на 19 и 20 октомври 2016 год., посветен на пълната гама от предлагани от Комори технологии за изпичане на мастила и лакове.

Ден на отворени врати Комори

 

Пълноформатните машини, с които разполага демо центъра, ще дадат възможност на гостите да открият, проучат и сравнят нашите решения за ускорено съхнене под заглавието H-UV. В комбинация с експертните познания на специалистите на Комори, посетителите ще се запознаят с възможностите на печата днес и в утрешния ден.

Печатна машина Komori GLX-640+C с класическо UV
Демонстрациите с Lithrone GX40 оборудвана с UV, ще покажат печат на опаковки за храни и облекла, използвайки класическо UV при максимална скорост 18 000 листа на час. С помощта на системата за спектрален и плътностен контрол на печата PDC-SX, и сравнителната система с PDF, посетителите ще открият силата на бързия старт и високо качество, отговарящи на изискванията на все по-претенциозния пазар на опаковки.

Печатна машина Komori GL-840P с H-UV
Тази 8-цветна машина с обръщач оборудвана с доказалата се и водеща H-UV технология, ще демонстрира печат на бързи поръчки. Системата за инспекция по време на печат ще гарантира перфектни резултати от двете страни на листа. Със своите бързи подготовки тази машина ще докаже, че перфектно пасва на работната среда web-to-print.

Петцветната Komori GL-540 с H-UV L (LED)
Машината е оборудвана с H-UV L (LED) система за изпичане, която от скоро е добавена към поредицата от H-UV. Перфектна система, покриваща широка гама от нужди в издателския печат и периодика както върху малограмажни хартии, така и върху тежки субстрати. Използването на

H-UV L (LED) система прави възможно постигането на високопроизводителен печат на къси тиражи с тази петцветна печатна машина с лакова секция и едностранен печат.

Отваряме нови страници
Комори разгръща потенциала за печат съвместно с своите клиенти чрез пълна гама от продукти – не само офсетови печатни машини, но също така и дигитални печатни системи, машини за довършителна обработка, машини за печатни платки, материали и оборудване. Като свързваме клиентите с Комори, офсетовия с дигиталния печат, Комори има възможност да отвори нови страници в качеството си на партньор, предоставящ цялостни решения.
Със своите над 650 H-UV машини инсталирани по цял свят, Комори доказа, че е експерт при ускореното сушене. Този Ден на отворени врати ще представлява един уникален случай за показване на пълната гама на H-UV печат на Комори по едно и също време. Посетителите ще имат възможност да сравнят всички решения и изберат това, което най-много съответства на техните нужди.

Заявете Вашето участие сега
Моля, обърнете се към представителя на Комори Булграфика ЕООД, за да заявите участието си и за повече подробности. Можете да посетите също така www.komori.eu.

За повече информация:
Борис Илиев
моб. 0898 442622
b.iliev@bulgraphica.com
Евгени Стоилов
моб. 0897 839833
e.stoilov@bulgraphica.com

Интернет портал за печатни технологии.