Демонстрация на новия лазер MIRA и UV принтер NOCAI от Анонс по време на Copis

1377
Демонстрация на новия лазер MIRA и UV принтер NOCAI от Анонс по време на Copis

Фирма Анонс ще изненада посетителите си с оригинални визитки. Изрязани с нестандартна форма на лазер MIRA+ RF и отпечатана на UV принтер NOCAI 0609 с бяло и частичен UV лак.

MIRA+ RF

 

Новия лазер MIRA е разработен на базата на над 10 години опит при поддръжката на СО2 лазери и отзиви от клиенти. Резултата е голяма производителност, качествено гравиране и рязане, достъпна цена, функционалност и добър дизайн. Със специално тунинговани високоскоростни дигитални мотори и японски лагери, MIRA+ RF работи с ускорение от 5G. Това и позволява гравиране със скорост от 1500 mm/s и рязане с до 500mm/s, като това не е за сметка на качеството.  Това я прави един от най-добрите избори на пазара. Технически характеристики на сайта на Анонс.

NOCAI 0609

 

NOCAI 0609 е UV принтер, който е създаден за да работи стабилно и безпроблемно. При разработката му са внедрени функции, някой от който не се срещат при другите производители:

  • пълна циркулация на бялото мастило – не само бъркан на мастилото в резервоара, но и циркулация в мастилопроводите;
  • тристепенно подгряване на мастилата за безпроблемна работа дори при по-ниски температури. Така не е необходимо време за аклиматизация на машината сутрин през студените месеци;
  • вакуум маса за работа с гъвкави медии – фолиа, хартия, кожа, плат и др.;
  • антистатик за премахване на статичното електричество от пластмасовите артикули подобрява качеството на печат и гарантира, че всяка микро капка от дюзите на печатащата глава ще попадне на точното си място. Резултата е ясен и отсечен печат;
  • аспирация и филтрация на остатъчното мастило по време на печат предотвратява от зацапване на енкодер лента, UV лампа и главата. Това значително увеличава периода за сервиз на машината.

Технически характеристики на сайта на Анонс.

Повече информация можете да намерите на щанда на Анонс по време на Copi’s (02-04.10.2018) или на контакти:
гр. Стара Загора
ул. „Михаил Хаританов” (кръстовище с ул. Пружинна)
Тел.: 042/ 937 017
Тел.: 0898/ 430 909
Факс: 042/ 987 274
www.anons.eu/

Интернет портал за печатни технологии.