Ден на отворените врати с Kornit

2263
Ден на отворените врати с Kornit

ПроСайн, официален представител на Kornit Digital кани всички желаещи да посетят деня на отворените врати с Kornit-Digital.

На събитието, което ще се състои при нашите приятели от Уи Сел на 30 март 2015 година ще бъдат демонстрирани възможностите на принтерите Kornit. Всеки желаещ ще може да донесе свои файлове и текстил и да изпробва на място цялата технология.

 

Молим, желаещите да заявят участието си тук, на email: office@prosign.bg или по телефона до 25 март. Приемайки поканата за събитието във Facebook всеки от Вас ще може да бъде информиран за промени, програма и новини относно събитието.

 

Какво предлага марката Kornit Digital?

Kornit Digital предлага DTG /Direct-To-Garment или директно върху текстил/ бизнес решение. То може да бъде, както за стартов бизнес, така и за масова продукция и разработен бизнес. Независимо дали клиентите са развити в директния печат фирми с дигитални технологии или сито-печат, дали в момента навлизат в тeзи пазари или просто планират такава стъпка, Kornit Digital има работещо решение за техните нужди. За различни приложения, тиражи и видове текстил технологиите са сходни, но имат и своите тънкости и разлики.

 

Един от различаващите технологии етапи в печат с различните принтери е подхода към тъмните текстили. 

 

Първи вариант: полагане на слой бяло мастило чрез същата технология.
Втори вариант: полагане на слой бяло мастило чрез сито-печат.
Трети вариант: Отнемане на пигментацията на тъмния текстил или Discharge.

 

Най-общо принтерите на Kornit са структурирани в категории по натоварване което да поемат. Те варират от такива за старт в печата на текстил до индустриални решения за масова продукция.

 

При принтерите в сегмента за начален бизнес печата върху тъмен текстил се осъществява чрез нанасяне на бяло мастило от пиезо-електрични глави.

 

В средния сегмент решението може да бъде както чрез дигитален печат на бяла подложка, така и чрез ситопечат. За втория вариант Kornit разработи специален принтер: Paradigm.
Paradigm се интегрира в карусел за ситопечат на мястото на свободна станция. Каруселът нанася подложката /напечатано с бяло мастило поле/ върху която Paradigm печата в CMYK.

Третият вариант: Discharge, е внедрен единствено в индустриално решение каквото е Avalanche DC Pro. Там вместо подложка, която да даде светла основа, процесът е променен и се отстранява пигментацията на текстила, която е създадена с багрила. Остава обаче възможността за печат на бяла подложка при всички останали Avalanche принтери.

 

 

Едно от най-добрите и уникални решения в принтерите на Kornit са интегрираните в една машина процеси на пре-трийтмънт, печат на подложка /или отнемане на пигментацията/ и печат. Това прави машините ненадминати в скорост и ниска себестойност.

 

За повече информация за събитието и марката Kornit:

ПроСайн

Email: s.yohnev@prosign.bg
Skype: stanyoh

Телефон: 02/ 862 19 22

Мобилен: +359 887 937 244

 

Деси Тодорова

Име: Десислава Тодорова

Професионален опит: Познава печатния бранш по-добре от страната на клиента. Над 10 години се занимава с организацията на рекламни кампании, медия планиране, събития и продажба на реклама. Образованието по "Масови комуникации" в НБУ със специалност "Продуцентство" й дава възможност да се занимава с рекламните кампании на големи концерти и събития. Има стаж в БТА като репортер - мястото, на което е научила как се пишат новините.

Настоящи занимания: В последните 15 години се е посветила на портала Printguide.info и свързаните с него сайтове. През повечето време се занимава с продажби на рекламните площи, но не малка част от времето си отделя в създаване на новите проекти към портала.
Създател на печатните издания "Принт идея", "Dotbrain - пътеводител на пазара на труда в печата и рекламното производство".

В свободното си време: активен блогър и любител-градинар.