Джей Пойнт с нова високоскоростна широкоформатна машина

2907
Джей Пойнт с нова високоскоростна широкоформатна машина

Цветната дигиталната машина е с тонерна технология на печат. Това и дава голяма предимство пред останалите конкуренти когато търсите оптимално съотношение цена-качество и бързо изпълнение на поръчка.

KIP C7800

 

KIP C7800 е изключително производителна печатна машина. Тя може да печата със скорост до 390 кв.м/ч в черно бял режим и до 325 кв.м/ч в пълноцветен режим като максималната резолюция на печат от 2400 dpi е достатъчна да покрие и най-високите изисквания за качество.  Максималната и ширина на печат е 914 мм, като на дължина тя може да достигне до 40 метра.

Цветният LED принтер KIP C7800 поддържа едновременно до три различни ролки с медии. Максималната тежест на медиите може да бъде до 150 гр/кв. м. и с дебелина до 75мк.

Заради широкия формат и голямата производителност KIP C7800 е ефективно решение за печат на плакати (50×70 и 70×100см), POP u POS материали, архитектурни, инженерни и конструктивни чертежи, карти, фототапети, производствени планове и други. Отпечатъкът е UV и водоустойчив и е стабилен дори подложен на атмосферни влияния.

KIP C7800 е първата от този модел в България. Широкоформатната машина е вече в експлоатация и е на разположение на клиентите на Джей Пойнт.

Джей Пойнт
гр. София
1606, бул.Тотлебен № 34
Тел.: 02/ 952 10 06
Тел./Факс: 02/ 952 25 39

j-point.net

Принтгайд вече писа за модела KIP C7800 тук.
Вижте видео тук.

Пламен Давидов

Име: Пламен Давидов

Професионален опит: Машинен инженер, практик, с богати познания в областта на печатните технологии и основният двигател на Полиграфия инфо. Над 12 години се занимава с предпечат, дигитален печат, експонация, специализирал в чужбина поддръжка на ctp на Dainipon Screen .

Настоящи занимания: Пламен е човекът, който следи тенденциите почти денонощно и определя редакционната политика на Printguide.info. Търсач на новости и информация, той е справочникът ни за всички фирми на българския пазар, оборудването, което имат и пазарния им дял. За нещата, които не знае, знае кого да попита и къде да потърси информация. Освен за редакционната политика, се грижи за техническата изправност на всичките ни сайтове.