Дигитален печат на ролни самозалепващи етикети

6700

Ловешката печатница Дъга до момента е първата в България, която предлага услугата дигитален печат на ролни самозалепващи етикети.

Етикетите се изработват на XEIКON 3050. Машината бе успешно инсталирана в печатницата в началото на 2012г. и вече повече от осем месеца дава възможност на клиентите за качествени продукти на изгодни цени.  Дигиталният печат е подходящ за ролни самозалепващи етикети за вино, козметика, фармацевтика и много други.

Ето и някой от основните предимства на ролния дигиталния печат на XEIКON 3050:

  • Възможност за печат в малки и средни тиражи. Потребителите не са задължени да поръчват излишен тираж за да постигнат добра цена.
  • Съкращаване на разходите: Тъй като при цифровата технология не се налагат сложни подготвителни процеси, а печата става направо от файл, разходите падат значително.
  • Кратък срок за изпълнение: Намаляването на подготвителните процеси значително съкращава времето за изпълнение на поръчката.
  • Възможност за персонализация
  • Възможността за печат с бял цвят върху прозрачни медии

duga

XEIКON 3050 печата с резолюция 1200 dpi., на рола с ширина 50 см. върху медии като PP, PET, винил, самозалепващи материали, хартия и картони от 40 до 350 гр/м. Машината се използва за изработването на:

  • Самозалепващи ролни етикети от хартия и фолио
  • Луксозни самозалепващи етикети с топъл печат, УВ селективен лак, ламинат, релеф, и др.
  • Опаковки от картон и микровелпапе
  • Промоционални материали за рекламни кампании

За да може да предложи на клиентите си изцяло завършен продукт печатница Дъга разполага и с необходимото оборудване за довършителни операции.

За да се убедите лично във висококачествената цифрова технология може да поръчате безплатна цветна проба с ваш дизайн. Рекламният материал ще бъде отпечатан на машината, на която реално ще бъдат отпечатани останалите бройки, така ще можете да го пипнете и видите дори още преди да го поръчате.

Печатница Дъга
:
гр. Ловеч, бул. „Велико Търново“ №41
тел.: 0896/ 833 119; 0896/ 833 115
e-mail: office@dagaprint.com
www.dagaprint.com

Дигиталният печат на етикети дава възможност за реализация на малки и средни тиражи на оптимална цена в конкуренция на офсетовия печат и летърпреса. Друго негово предимство е възможноста за персонализация на етикетите и значително съкращаване на производствения процес. Под печат на етикети в горепосочена статия се има предвид дигитален производствен печат на пълноцветни етикети. Нека термина се разграничи от печата на едноцветни, двуцветни и др. етикети отпечатани на настолни принтери за етикети. В България има в този момента само две специализирани за това дигитални печатни машини.   

Вижте полезни линкове за печат на етикети тук:
Фирми предлагащи печат на самозалепващи етикети
Фирми предлагащи печат на етикети самозалепящи на рола
Фирми предлагащи ролен дигитален печат на самозалепващи етикети

Интернет портал за печатни технологии.