Дигитална система за супер фино и скоростно изрязване, гравиране и перфорация digiCut

2812
Дигитална система за супер фино и скоростно изрязване, гравиране и перфорация digiCut

digiCut е най-нова технологията за лазерно изрязване и гравиране предлагана от J Point Plus. Трансформацията на стандартните рекламни материали в креативни и ефектни печатни продукти, които провокират потребителите, е вече само въпрос на въображение и креативност.

digiCut е лазерна технология, която изрязва частично или цялостно печатните материали с неповторима лекота – без ограничения в сложността и близостта на контурите, ултра бързо и с изключителна прецизност. Неограничените възможности на digiCut придават изцяло ново измерение на печатните изделия, чийто дизайн „оживява” в ръцете ви. И най-финият елемент от дизайна може да бъде прорязан, гравиран и издупчен, независимо от сложността и близостта на контурите в дизайна.

  • Лазерът може да бъде настроен едновременно да реже (digiCut), гравира (digiEngrave), микроперфорира (digiMicro) и бигова (digiCrease) в един лист (one pass)
  • Възможност за персонализация на всяка отделна бройка – изрязване на променливи данни (имена, контакти и др.) директно от CSV файл или QR код
  • Не се налага изработка на щанцов инструмент, което спестява време
  • Възможност за изработка на единични мостри за изключително кратко време
  • Ширина на медията до 580 мм позволява и широко приложение –  картички, покани, визитки, брошури, каталози, POS материали, опаковки, листовки и още.

лазерно изрязване digiCut – лазерно изрязване
Възможностите са безкрайни – от стандартно рязане до очертаване на изключително комплексни и фини орнаменти, с които рекламните материали „оживяват”.
digiEngrave – лазерно гравиране

Прецизният лазерен контрол позволява също така и прорязването само на печата и горния слой на медията (обикновена хартия, стикерна хартия, картон), без да издупчва долния пласт, което е предпоставка за страхотни визуални ефекти и декорация на цветни опаковки, етикети, покани и други.

лазерна микроперфорацияdigiMicro – лазерна микроперфорация
Лазерната система изпълнява също така както стандартна перфорация на медията, така и микроперфорация в нестандартни форми, с възможност за контрол както на дължината и формата на дупките, така и на разстоянието помежду им.

digiCrease – лазерно биговане
Чрез прорязване на горния слой на медията на мястото на предвидения биг се създава и възможност за прегъване на хартията. Дигиталното биговане е отлично решение за бързи единични мостри, тъй като елиминира стандартния процес на биговане и спестява време. Дигиталното биговане е приложимо и за големи тиражи в зависимост от индивидуалния проект.

Чрез комбинирането на digiCut ефектите и специалните Scodix ефекти J Point Plus могат да реализират нови, удивителни печатни идеи.

 

лазерно изрязване лазерно изрязване лазерно изрязване

Вижте повече за Джей Пойнт Плюс ООД
гр. София
1510, жк. Хаджи Димитър,
ул. Иван М. Йончев 14
Тел.: 02/ 437 37 99
www.j-point.net
www.j-point.net/bg/j-point-plus/kakvo-novo/36

Профил на фирмата в каталога Полиграфия Инфо

Интернет портал за печатни технологии.