Дигитална система за супер фино и скоростно изрязване, гравиране и перфорация digiCut

2718
Дигитална система за супер фино и скоростно изрязване, гравиране и перфорация digiCut
Spread the love

digiCut е най-нова технологията за лазерно изрязване и гравиране предлагана от J Point Plus. Трансформацията на стандартните рекламни материали в креативни и ефектни печатни продукти, които провокират потребителите, е вече само въпрос на въображение и креативност.

digiCut е лазерна технология, която изрязва частично или цялостно печатните материали с неповторима лекота – без ограничения в сложността и близостта на контурите, ултра бързо и с изключителна прецизност. Неограничените възможности на digiCut придават изцяло ново измерение на печатните изделия, чийто дизайн „оживява” в ръцете ви. И най-финият елемент от дизайна може да бъде прорязан, гравиран и издупчен, независимо от сложността и близостта на контурите в дизайна.

  • Лазерът може да бъде настроен едновременно да реже (digiCut), гравира (digiEngrave), микроперфорира (digiMicro) и бигова (digiCrease) в един лист (one pass)
  • Възможност за персонализация на всяка отделна бройка – изрязване на променливи данни (имена, контакти и др.) директно от CSV файл или QR код
  • Не се налага изработка на щанцов инструмент, което спестява време
  • Възможност за изработка на единични мостри за изключително кратко време
  • Ширина на медията до 580 мм позволява и широко приложение –  картички, покани, визитки, брошури, каталози, POS материали, опаковки, листовки и още.

inline_679_/images/2018/01/1331484900217843_7vqu.jpgdigiCut – лазерно изрязване
Възможностите са безкрайни – от стандартно рязане до очертаване на изключително комплексни и фини орнаменти, с които рекламните материали „оживяват”.
digiEngrave – лазерно гравиране

Прецизният лазерен контрол позволява също така и прорязването само на печата и горния слой на медията (обикновена хартия, стикерна хартия, картон), без да издупчва долния пласт, което е предпоставка за страхотни визуални ефекти и декорация на цветни опаковки, етикети, покани и други.

inline_707_/images/2018/01/01_yearbook_diecut_sanmarcoshs_26w0.jpgdigiMicro – лазерна микроперфорация
Лазерната система изпълнява също така както стандартна перфорация на медията, така и микроперфорация в нестандартни форми, с възможност за контрол както на дължината и формата на дупките, така и на разстоянието помежду им.

digiCrease – лазерно биговане
Чрез прорязване на горния слой на медията на мястото на предвидения биг се създава и възможност за прегъване на хартията. Дигиталното биговане е отлично решение за бързи единични мостри, тъй като елиминира стандартния процес на биговане и спестява време. Дигиталното биговане е приложимо и за големи тиражи в зависимост от индивидуалния проект.

Чрез комбинирането на digiCut ефектите и специалните Scodix ефекти J Point Plus могат да реализират нови, удивителни печатни идеи.

 

inline_767_/images/2018/01/motioncutter_cut12_yfij.jpginline_23_/images/2018/01/cmi7dxsweaazp0l_fyih.jpg

Вижте повече за Джей Пойнт Плюс ООД
гр. София
1510, жк. Хаджи Димитър,
ул. Иван М. Йончев 14
Тел.: 02/ 437 37 99
www.j-point.net
www.j-point.net/bg/j-point-plus/kakvo-novo/36

Профил на фирмата в каталога Полиграфия Инфо

Биографична информация