Дигиталните системи Xante са отпечатали повече от милиард пликове през 2017

1224
Дигиталните системи Xante са отпечатали повече от милиард пликове през 2017

Машините на Xante и собствениците им са произвели над един милиард пощенски пликове през миналата година.

 

печат на пликове Xante

 

Този впечатляващ брой отпечатъци доказва производителността и надеждността на решенията за печат на Xante за печатници и за вътрешна употреба в различни организации. „В десетилетието след като Xante представи първата си цифрова машина за печат на пликове, нашите клиенти имаха много важни постижения. Последното ни постижение е само началото на нова тенденция в печата върху пликове, докато ние продължаваме да създаваме нововъведения и да подобряваме възможностите на дигиталните си преси,“ каза Robert Ross, президент и изпълнителен директор на Xante.

Дигиталните машини на Xante могат да бъдат открит при много доставчици на печатни услуги. Те са популярно решение и за вътрешните нужди на различни организации като училища, университети, болници, производители и онлайн магазини.

Impressia Digital Multimedia Press е доминиращ избор за печатници, които искат да предложат изгодни къси тиражи с възможността за печат на пълноцветни пликове на много добри цени. Иновативният софтуер за управление на работен поток iQueue, който захранва машините Xante, се радва на популярност, защото е лесен за обучение и изгоден.

Източник: пресинформация на Xante
Текста написа: Мартин Новев

Мартин Новев

Име: Мартин Новев

Професионален опит: Практик с журналистически опит. Познава добре печатните технологии, но и умее да пише много добре. През последните осем години трупа опит в различни печатници като се занимава с филмова експонация, оператор е на CTP, прави електронни монтажи и предпечат. Най-голямата сила на Мартин обаче е в предаването на този полезен опит в лесен и удобен за четене вид. Уменията са придобити благодарение на образованието му по журналистика от Софийски университет и трите години опит като репортер във в. "Новинар", "Сега" и "168 часа".

Настоящи занимания: Основната му работа е като оператор предпечат, което го поставя на бойното поле всекидневно - решава множество работни казуси, познава в дълбочина софтуерните продукти за предпечат, както и всички печатни и довършителни процеси.

В свободното си време: Макар в екипа ни да сме все четящи хора, не познаваме друг човек, който да чете повече от Мартин.