Директен печат върху метални кенчета с Tonejet Cyclone

2399
Директен печат върху метални кенчета с Tonejet Cyclone

На изложението InPrint 2017, което ще се проведе между 14 и 16 ноември в Мюнхен, Tonejet ще представи своята машина за директен печат върху метални кенчета – Cyclone.

Tonejet Cyclone

 

Системата разполага с вграден транспорт Rockwell iTrack, позволяващ за час да бъдат отпечатани 60 стандартни кутии с диаметър между 50 и 90 мм и дължина 200 мм при разделителна способност от 600 dpi.

От Tonejet акцентират върху предимството за отпечатване на лимитирани серии напитки, предназначени за конкретни събития и фестивали, състезания или социални медийни кампании. Именно по този начин са били произведени 10000 персонализирани кутийки на най-голямата в света пивоварна Anheuser-Busch InBev (AB InBev) по време на музикалния фестивал Tomorrowland, на който са били спонсор.

Важно е да се отбележи, че Cyclone използва уникални електростатични глави, различаващи се от конвенционалните пиезоелектрически аналози по това, че нямат дюзи. Може да видите допълнителна информация за самата машина в следващото видео:

Текста написа: Антон Даскалов
Източник: www.tonejet.com

Антон Даскалов

Име: Антон Даскалов

Бакалавър по телекомуникации в Нов Български Университет, а също и бакалавър по Икономика с профил Бизнес администрация. Практик с над 10 годишен опит в сферата на офсетовия печат и номерацията. Въвежда дигиталния печат в портфолиото на офсетовата печатница Оптимал принт. В момента - технолог дигитален печат и фото ентусиаст с добро портфолио.

http://antondaskalov.photography/