Директен печат върху плоскости с jeti 3150 uv true flatbed

3050
Директен печат върху плоскости с jeti 3150 uv true flatbed

С най-новата си машина Jeti 3150 UV True Flatbed J-Point вече предлага директен печат върху плоскости с дебелина до 5 см. Машината е от най-ново поколение и за първи път е демонстрирана от производителя Gandinnovations на тазгодишната FESPA.

Плоскопечатащите машини под марката Jeti са единствените, при които материалът не се движи по време на печатния процес. Посредством вакуумна технология, плоскостта се фиксира върху работния плот, което позволява изключително прецизен печат дори върху тежки и гъвкави материали или материали с неравна повърхност. Благодарение на 24 глави “Spectra” се осигурява висококачествен шестцветен печат с реална резолюция 1200 dpi и производителност от 40 м2/час. Възможен е и печат с бял цвят. Специално разработените UV мастила на Gandinnovations са с подобрена устойчивост във времето.

Приложения: Светещи кутии, подова графика, сцени и декори, визуална комуникация, декорация на търговски обекти, брандиране на витрини и стъклени фасади, брандиране на транспортни средства, други.

Източник: www.j-point.net

Интернет портал за печатни технологии.