Директният печат върху надгробни плочи вече не е проблем

5099

В портфолиото на компанията IQDEMY се появи принтер за директен печат на материали до 400 килограма.

Необичайното в новият UV принтер за директен печат на компанията IQDEMY, е че с негова помощ ще можете да отпечатате изображения на най-разнообразни плоски повърхности с маса до 400 килограма. Името на новата машина е Swiss, тя е кръстена в чест на швейцарският клон на компанията, където е била  разработена машината.

Swiss да издържа материали с такава маса благодарение на нов вид подсилен корпус. Тази конструкция ще ви позволи безпроблемно да отпечатвате до четири пъти по тежки  материали, отколкото с обикновен принтер.

Притежателите на принтера за директен печат ще могат да предложат на клиентите си печат върху истински камъни, мрамор, гранит и пр. Тази услуга е често търсена от интериорни дизайнери, религиозни културни учреждения, както и при ритуални услуги.


Масата на гранита и мрамора може да варира в зависимост от дебелината на плочата от 1 до 3 см, съответно около 27 кг/м2 до 85кг/м2.

 Компанията IQDEMY е изключително интересна и силно препоръчвам да прочетете за предлаганите от нея други услуги и продукти тук. iqdemy.com

Източник: iqdemy.com
Преведе: Радина Дойнова

Вижте още: принтери за директен печат, фирми предлагащи услугата директен печат върху плоскости.

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.