Добавена стойност за печата със синтетичните хартии MDV Robuskin

1553
Добавена стойност за печата със синтетичните хартии MDV Robuskin

Обогатяването на портфолиото от предлагани специфични продукти е сред основните задачи за печатниците. Чрез синтетичните хартии и сусбстрати MDV Robuskin тази цел вече е една стъпка по-близо.

Продуктите от тази серия предлагат богат набор от специфични характеристики, най-важни сред които са тяхната устойчивост на атмосферни влияния, защита от късане и възможност за рециклиране. Субстратите издържат на въздействие от UV светлина, химикали, масла, петролни продукти, както и температурни амплитуди (от -60 до 190 градуса в зависимост от материала). Върху тях може да се пише или да се подпечатват.

 

синтетичните хартии MDV Robuskin

Всичко това превръща синтетичните хартии и субстрати MDV Robuskin в перфектния избор за производство на етикети за различни индустрии, карти за игра, топографски карти, менюта за заведения, идентифициращи гривни за ръце, номера за спортни състезания, визитки, уоблери и други. Част от материалите в портфолиото са сертифицирани за досег с хранителни продукти.

 

сертифицирани за досег с хранителни продукти

 

Продуктовата серия е съставена от субстрати за едностранен и двустранен печат, в комбинация от различни цветове. За отпечатването и довършителните процеси могат да се използват почти всички познати технологии (офсетов, дигитален, ситопечат и др).

Видео:

Синтетичните хартии MDV Robuskin са добре познати в Европа. Те са висококачествени, лесно се печата на тях дори на по-нисък клас дигитални печатни машини и принтери. Повечето от хартиите в портфолиото на компанията са пригодени за дигитален печат на тонерна и Indigo (не е нужно машината да е еднопасова) печатна технология. Предлагат се в различни грамажи и в следните разновидности на материалите: полиетилен (PE; HDPE), полипропилен (PP), полиолефин (XTP), полиестер (PET), поливинилхлорид (PVC).

Източник: MDV

Синтетични хартии MDV ROBUSKIN можете да поръчате в единични листи за мостри или по-големи количества тук: онлайн магазин 

Антон Даскалов

Име: Антон Даскалов

Бакалавър по телекомуникации в Нов Български Университет, а също и бакалавър по Икономика с профил Бизнес администрация. Практик с над 10 годишен опит в сферата на офсетовия печат и номерацията. Въвежда дигиталния печат в портфолиото на офсетовата печатница Оптимал принт. В момента - технолог дигитален печат и фото ентусиаст с добро портфолио.

http://antondaskalov.photography/