Дъга Плюс закупи втора офсетова ролна машина за етикети от Булграфика

2161
Дъга Плюс закупи втора офсетова ролна машина за етикети от Булграфика

Собственикът Петко Монов се довери за втори път на марката ORTHOTEC, представлявана в България от Булграфика.

 

По-малко от две години след инсталацията на първата офсетова ролна машина за етикети ORTHOTEC CFT3536Дъга плюс инсталира и втора машина.

 

Старозагорската печатница увеличи капацитета на производството си като отново се довери на тайванската марка. Българският представител на марката е Булграфика

Доволнит собственик на Дъга плюс Петко Монев, Стара Загора с представител на Orthotec, Тайван. 

 

 

ORTHOTEC CFT3536  полуротационна офсетова етикетна машина с дигитална автоматизация на цвета.  В това видео можете да видите всички технически спецификации:

 

ORTHOTEC се представлява от Булграфика.

За повече информация и контакти, вижте профила на фирмата в каталога Полиграфия инфо. 

 

гр. София
бул. Цариградско шосе № 113 A
Тел.: 02/ 876 04 93

Име: Десислава Тодорова

Професионален опит: Познава печатния бранш по-добре от страната на клиента. Над 10 години се занимава с организацията на рекламни кампании, медия планиране, събития и продажба на реклама. Образованието по "Масови комуникации" в НБУ със специалност "Продуцентство" й дава възможност да се занимава с рекламните кампании на големи концерти и събития. Има стаж в БТА като репортер - мястото, на което е научила как се пишат новините.

Настоящи занимания: В последните 15 години се е посветила на портала Printguide.info и свързаните с него сайтове. През повечето време се занимава с продажби на рекламните площи, но не малка част от времето си отделя в създаване на новите проекти към портала.
Създател на печатните издания "Принт идея", "Dotbrain - пътеводител на пазара на труда в печата и рекламното производство".

В свободното си време: активен блогър и любител-градинар.