Дюселдорф ще бъде домакин на конференцията GlassPrint2017

1210
Дюселдорф ще бъде домакин на конференцията GlassPrint2017

Единствената по рода си конференция в Европа, посветена на декорацията върху стъкло GlassPrint ще се проведе в Дюселдорф на 29 и 30 ноември 2017 година.

GlassPrint2017

 

Организаторите очакват предстоящото събитие да е най-голямото до момента. През 2015 година в конференцията се включват 200 участници от 26 страни, които са само от Европа, но също от Северна Америка, Азия и Близкия Изток.
Делегатите на предстоящото събитие ще станат свидетели на богата програма, водена от експерти в областта, които ще представят решения от практиката за печат върху стъкло, а също така ще отговарят на актуални въпроси от публиката в специално организиран форум.

До края на месец юни ще има възможност за ранни записвания с отстъпка на цена от 450 евро, след което цената ще бъде 595 евро. За членовете на EMSA (един от съорганизаторите на конференцията) цените ще бъдат съответно 395 и 495 евро.

Текста написа: Антон Даскалов
Източник: www.glassprint.org 

Име: Антон Даскалов

Бакалавър по телекомуникации в Нов Български Университет, а също и бакалавър по Икономика с профил Бизнес администрация. Практик с над 10 годишен опит в сферата на офсетовия печат и номерацията. Въвежда дигиталния печат в портфолиото на офсетовата печатница Оптимал принт. В момента - технолог дигитален печат и фото ентусиаст с добро портфолио.

http://antondaskalov.photography/