Европапир на панаира на книгата във Франкфурт

536
Европапир на панаира на книгата във Франкфурт

Този октомври Европапир отново ще присъства на панаира на книгата във Франкфурт (Frankfurter Book Fair). Ще се радваме да се срещнем с любителите на хартията, издателства, музеи, рекламни агенции, графични дизайнери и печатари от цял свят и да създадем перфектното място, където да споделим страстта си към чудесните хартии!

Посетете нашия щанд в зала 4.1 / L69 и открийте вашите нови любими хартии!  Frankfurter Buchmesse се провежда от 16-ти до 20-ти октомври 2019 година.

 

 

Ето как се случва магията в Европапир
Ние обслужваме нашите клиенти с жар вече повече от четири десетилетия. Нашият внимателно подбран асортимент от хартии и картони е съобразен с нуждите на издателската дейност. Днес ние сме водеща търговска фирма в Централна и Източна Европа и Русия. Нашите клонове в региона с повече от 60 склада и над 1000 професионалисти ни правят бърз, надежден и компетентен партньор за вас. Ние сме там, където печатате! Вашата книга и нашите хартии са перфектното съчетание!

  • Запознайте се с нашия внимателно подбран асортимент, усъвършенстван в продължение на десетилетия експертен опит.
  • Ние казваме „не“ на компромиса, стремим се нагоре и отвъд докато достигнем същността на нещата.
  • Европапир означава хартия. Това е обещанието на Европапир.
  • Потопете се в пълния ни асортимент на www.europapier.com

Веднъж годишно Панаирът на книгата във Франкфурт се превръща в световна столица на идеи. Това е най-важния международен търговски форум за книги с разнообразно съдържание – от романи и детски книги до природонаучна литература. Тук експерти от глобалното издателско общество се срещат с партньори от технологичната индустрия и свързаните с тях творчески индустрии като филми и игри, откъдето новото им сътрудничество и бизнес модели поемат по своя път.

 

Европапир на панаира на книгата във Франкфурт

В същото време панаирът е голямо културно събитие: около 7 500 изложители от над 100 страни, повече от 285 000 посетители, над 4 000 събития, около 10 000 журналисти и блогъри правят Frankfurter Book Fair ежегодно най-големият международен търговски център на издателския и медиен свят.

Намерете ни в каталога на изложителите на FBF Exhibitor Catalogue
 
С радост ви представяме нашите най-обичани марки хартия в различни издателски области.

Свържете се с екипа на Европапир близо до вас!

Сайт на Европапир: www.europapier.bg
Сайт на изложението Frankfurter Buchmesse

Профил на Европапир България в каталога Полиграфия Инфо

Интернет портал за печатни технологии.