Европейско представяне на Komori GLX-840P

809
Европейско представяне на Komori GLX-840P

Komori Europe представи GLX-840P като част от глобална кампания, която представя нововъведенията в продуктовата гама на компанията. Събитието, организирано, за да вдъхнови и информира хората, които имат специфичен интерес към печатни машини с автоматично обръщане, привлече над 100 посетители.

 

Komori GLX-840P

 

Представената наскоро машина предлага двустранен печат с едно преминаване през машината и едностранен печат с всички секции. GLX-840P осигурява висока производителност благодарение на системата за обръщане на Komori, която използва три цилиндъра с удвоени размери. Машината печата с до 18000 листа в част, дори на тежки материали. Посетителите видяха изключителната ѝ производителност, както при двустранен, така и при едностранен печат.

 Посетителите видяха пълна web-to-print симулация. Komori Lithrone GX-840P произведе няколко къси тиража двустранни пълноцветни продукти с много кратко време за подготовка. По време на същата демонстрация на живо, Komori GX-840P показа пълния си потенциал да създава продукти с висока добавена стойност чрез печат с два допълнителни цвята при едностранен печат.

Komori затвърдиха и репутацията си за решения за двустранен печат с новото допълнение към и без това богатото си портфолио. Независимо дали става дума за цифров, ролен или листов печат, Komori има дълга история, опит и ресурси, за да предложи на клиентите си уникални решения. С автоматичната линия за рязане Apressia CTX 132, която също беше показана, тези решения могат да бъдат персонализирани спрямо специфични изисквания.

Peter Minis, маркетинг мениджър, Komori Europe: „Новата печатна машина Komori GLX-840P редлага двустранен печат в уникална комбинация с бързо изпълнение на поръчките, която я прави перфектно решение за web-to-print бизнес. Високото натоварване и краткото време за подготовка осигуряват повишена производителност. Скоростта на двустранен печат се съчетава прекрасно с търсенето на по-малки обеми продукция, тъй като GLX-840P намалява времето за реакция за всяка поръчка за печат. Пресата допълва перфектно продуктовата гама Lithrone, като ‘G’ е съкратено от Green. Тя е произведена в Цукуба, Япония, където всяка сграда има слънчеви панели.“

Източник: пресинформация на Komori
Текста написа: Мартин Новев

Мартин Новев

Име: Мартин Новев

Професионален опит: Практик с журналистически опит. Познава добре печатните технологии, но и умее да пише много добре. През последните осем години трупа опит в различни печатници като се занимава с филмова експонация, оператор е на CTP, прави електронни монтажи и предпечат. Най-голямата сила на Мартин обаче е в предаването на този полезен опит в лесен и удобен за четене вид. Уменията са придобити благодарение на образованието му по журналистика от Софийски университет и трите години опит като репортер във в. "Новинар", "Сега" и "168 часа".

Настоящи занимания: Основната му работа е като оператор предпечат, което го поставя на бойното поле всекидневно - решава множество работни казуси, познава в дълбочина софтуерните продукти за предпечат, както и всички печатни и довършителни процеси.

В свободното си време: Макар в екипа ни да сме все четящи хора, не познаваме друг човек, който да чете повече от Мартин.