Един етикет с много страници

2171
Един етикет с много страници

Създаденият от компанията Denny Bros многостраничен етикет, наречен Fix-a-form е подходящ за използване във фармацевтичната, хранителната и други индустрии, залагащи усилено на опаковките.

Един етикет с много страници

 

Етикетите се предлагат в различни варианти, но по-важното е, че са подходящи за прикрепване към различни основи – хартия, стъкло, метал, пластмаса и други. Максималният брой страници в един такъв етикет може да достигне до 120, като сгъването и скрепването може да бъде по различни начини. Продуктът се предлага и в комбинация с различни покрития, които да го предпазват от атмосферни условия или влиянието на химични съединения, намиращи се в опаковките. Етикетите позволяват прилагането и на различни методи за защита от фалшификация.

 

Един етикет с много страници

Създадени по този начин многостраничните етикети са идеални за маркетингови цели, като така върху една опаковка могат да бъдат прикрепени едновременно: ваучери за отстъпки, информация на различни езици и други. При фармацевтичните опаковки този тип етикети намират много важно приложение, поради факта, че остават прикрепени към опаковката, а не са отделени от нея и по този начин упътванията за употреба много по-трудно ще бъдат загубени.

 

Един етикет с много страници

В страницата на компанията производител има множество примери, които може да разгледате. Също така има създаден и YouTube канал с различни видео презентации на продуктите (www.youtube.com).

 

Един етикет с много страници

 

Източник: www.dennybros.com
Текста написа: Антон Даскалов

Антон Даскалов

Име: Антон Даскалов

Бакалавър по телекомуникации в Нов Български Университет, а също и бакалавър по Икономика с профил Бизнес администрация. Практик с над 10 годишен опит в сферата на офсетовия печат и номерацията. Въвежда дигиталния печат в портфолиото на офсетовата печатница Оптимал принт. В момента - технолог дигитален печат и фото ентусиаст с добро портфолио.

http://antondaskalov.photography/