Електронни решения за опаковки на Labelexpo Americas 2014

1989
Електронни решения за опаковки на Labelexpo Americas 2014

На Labelexpo Americas 2014, Sun Chemical ще покаже как решенията на компанията, базирани на електронни компоненти могат да помогнат на опаковките и други продукти да пренасят послание, да ангажират потребителите, да управляват складови системи и да предложат решения за идентификация на марката.

Електронни решения за опаковки

„Собствениците на търговски марки и производителите на опаковки все по-често изискват технологии за печат на електронни компоненти върху опаковките,“ каза Roy Bjorlin, глобален търговки директор за електронните материали в Sun Chemical. „Имахме сериозни дискусии за решения, които могат да отговорят на тези изисквания като подобрят взаимодействието с потребителя чрез иновативни технологии за производство на опаковки. Ще демонстрираме как клиентите ни могат да се възползват от практичните ни решения за електронни опаковки на Labelexpo.”

Основното нововъведение, което ще бъде представено на изложението е Touchcode – отпечатан код, който, когато бъде докоснат от мобилно устройство, активира набор от опции, включително свързани със сигурността и интеракция в Интернет. Става въпрос за отпечатък с електропроводими мастила, който взаимодейства с тъчскрийна на устройството. Тази технология е продукт на T+Sun, партньорство между Sun Chemical и T+Ink. Наред с това ще бъдат представени и концепциите на компанията за бъдещото развитие на печатната електроника в областта на опаковките.

„Touchcode е страхотна първа стъпка за започване на взаимодействие с клиентите,“ каза Bjorlin „Предлагаме повече от проводими мастила, можем да даден на притежателите на марки възможност да взаимодействат с клиентите си по начин, който досега не беше възможен.“

Източник: whattheythink.com
Текста написа: Мартин Новев

Име: Мартин Новев

Професионален опит: Практик с журналистически опит. Познава добре печатните технологии, но и умее да пише много добре. През последните осем години трупа опит в различни печатници като се занимава с филмова експонация, оператор е на CTP, прави електронни монтажи и предпечат. Най-голямата сила на Мартин обаче е в предаването на този полезен опит в лесен и удобен за четене вид. Уменията са придобити благодарение на образованието му по журналистика от Софийски университет и трите години опит като репортер във в. "Новинар", "Сега" и "168 часа".

Настоящи занимания: Основната му работа е като оператор предпечат, което го поставя на бойното поле всекидневно - решава множество работни казуси, познава в дълбочина софтуерните продукти за предпечат, както и всички печатни и довършителни процеси.

В свободното си време: Макар в екипа ни да сме все четящи хора, не познаваме друг човек, който да чете повече от Мартин.