Етикетни принтери Rapid – решение за етикети в малки тиражи

4435

E-принт е ексклузивен доставчик за България на Rapid етикетните принтери, режещите устройства Eclipse LF3 и консумативите за тях.

Етикетните принтери Rapid използват Memjet мастиленоструйни глави. Технологията решава проблема с високите разходи при производството на етикети – доскоро беше все едно дали поръчвате 1000 или 10 000 етикета, тъй като цената беше близка. Сега поръчката на 500 етикета е напълно възможна по лесен, бърз и евтин начин.

Етикетните принтери Rapid са петцветни, използват мастила на водна основа и работят с касети по 250ml на цвят. Максималната ширината на печат е 220 мм.

Memjet главите, с които са оборудвани Rapid дават възможност за резолюции на печат до 1600 dpi.

Memjet технологията дава и друго предимство на етикетните принтери. Висока скорост на печат спрямо тези на конкурентни марки.

Резолюциите и скорости на печат:
1600 x 1600 dpi при 9 метра/минута
1600 x 800 dpi, при 18 метра/ минута

ComPress Eclipse LF3 е режещо устройсво за етикети, отпечатани на мастиленостийни принтери или такива със сух тонер, или флексо печат. Освен висока скорост и прецизност при рязането, Eclipse LF3 разполага с модули за ламиниране и отделяне на отпадъците.

ComPress Eclipse LF3 е чудесно онлайн довършително решение към етикетните принтери Rapid, но се предлага и като модул за довършителна обработка и за етикетни принтери на други производители.

За повече информация можете да се обърнете към:
Е Принт ЕООД
гр. София, Цар Борис III № 41
Тел.: 087 814 27 26
www.eprint-bg.com

Фирми предлагащи етикетни принтери и консумативи за тях в България можете да намерите на следния линк: Етикетни принтери.

Име: Пламен Давидов

Професионален опит: Машинен инженер, практик, с богати познания в областта на печатните технологии и основният двигател на Полиграфия инфо. Над 12 години се занимава с предпечат, дигитален печат, експонация, специализирал в чужбина поддръжка на ctp на Dainipon Screen .

Настоящи занимания: Пламен е човекът, който следи тенденциите почти денонощно и определя редакционната политика на Printguide.info. Търсач на новости и информация, той е справочникът ни за всички фирми на българския пазар, оборудването, което имат и пазарния им дял. За нещата, които не знае, знае кого да попита и къде да потърси информация. Освен за редакционната политика, се грижи за техническата изправност на всичките ни сайтове.