Ефективност за цялостно производство на етикети от Esko на Labelexpo Europe 2017

1179
Ефективност за цялостно производство на етикети от Esko на Labelexpo Europe 2017

Esko ще покаже новаторски решения за собственици на марки и производители на етикети на Labelexpo Europe 2017, от 25-и до 28-и септември в Брюксел.

цялостно производство на етикети от Esko

 

„На щанда ни посетителите ще видят решения, които опростяват много стъпки в производството на етикети във всяка фаза на процеса,“ заяви Udo Panenka, президент на Esko. „Гамата ни решения съкращава времето за изпълнение като намалява времето, нужно за процесите, намалява риска от грешки и осигурява високо и постоянно качество на продукцията.“

Решения, които опростяват сложните процеси в производството на етикети
Компаниите изискват все по-голям брой различни тиражи, произведени за все по-малко време. Производителите трябва да отговорят на тези очаквания с по-ефективно и интегрирано производство, което включва съчетание от технологии за печат. За производители на етикети и опаковки, решенията на Esko са проектирани, за да съкратят времето за производство и да използват оборудването по-ефективно, да намалят грешките и да гарантират постоянно качество. Резултатът е цялостно увеличаване на ефективността на цялата операция, от постъпването на поръчката до доставката на материалите.

На Labelexpo Europe, Esko ще покаже как иновациите правят по-ефективна всяка стъпка от процеса по предпечат и подготовка на форми за флексопечат. Основните стъпки са:

  • Управление на проекти – управление на ресурси, одобрение и проекти от първоначалната концепция до дизайн, готов за печат и връзка с ERP/MIS системи за безпроблемна работа и сигурно управление на информацията.
  • Дизайн – хиперреалистични 3D изображения за представяне, одобрение и проверка на качеството.
  • Предпечат: интуитивно редактиране на PDF с функционалност за проверка, специално предвидена за опаковки.
  • Работен процес: лесни за настройка предварително конфигурирани процеси, които увеличават пропускливостта и автоматизират проверката на качеството.
  • Цвят и печат: Управление на цветовете, което поддържа всички печатни процеси и набори мастила, дори в хибридна среда.
  • Производство на форми за флексопечат: иновативен, ускорен и координиран процес за производство на форми с гарантирани качество и постоянност.

Ще бъдат представени две нови решения за работен процес, които ще бъдат представени на Labelexpo Europe 2017:

  • WebCenter Essentials за етикети: набор решения за управление на проекти за производство на етикети.
  • Automation Engine Essentials за етикети: готово решение за оптимизация на предпечатния процес за етикети

Esko обединява сили с ключови доставчици в индустрията
В Automation Arena на Labelexpo Europe в сътрудничество с Cerm, Esko, Xeikon, MPS, Kocher + Beck, AVT, Rotocontrol, Matho и Wasberger ще бъдат показани две автоматизирани линии за производство на етикети чрез конвенционална и цифрова технология. Това включва етапи от създаване на поръчка, предпечат, печат, довършване и документално оформление на поръчката. Софтуерната платформа на Esko е с акцент върху контрола на разходите и ще демонстрира поддръжка на цялостен процес с хиперреалистични изображения за преглед, управление и одобрение през интернет, редакция на PDF, управление на съдържание и проверка на качеството.

Източник: пресинформация на Esko
Текста написа: Мартин Новев

Име: Мартин Новев

Професионален опит: Практик с журналистически опит. Познава добре печатните технологии, но и умее да пише много добре. През последните осем години трупа опит в различни печатници като се занимава с филмова експонация, оператор е на CTP, прави електронни монтажи и предпечат. Най-голямата сила на Мартин обаче е в предаването на този полезен опит в лесен и удобен за четене вид. Уменията са придобити благодарение на образованието му по журналистика от Софийски университет и трите години опит като репортер във в. "Новинар", "Сега" и "168 часа".

Настоящи занимания: Основната му работа е като оператор предпечат, което го поставя на бойното поле всекидневно - решава множество работни казуси, познава в дълбочина софтуерните продукти за предпечат, както и всички печатни и довършителни процеси.

В свободното си време: Макар в екипа ни да сме все четящи хора, не познаваме друг човек, който да чете повече от Мартин.