Запазете персонални демонстрации на щандовете на партньорите на ГЕД ООД по време на LabelExpo

401
Запазете персонални демонстрации на щандовете на партньорите на ГЕД ООД по време на LabelExpo

Получете достъп до най-актуалната и задълбочена информация за някои от водещите продукти в полиграфията.

Отивайки на изложение, всеки се стреми да направи своята програма оптимална, да посети максимален брой изложители и да има възможност да прекара повече време в задълбочено проучване на решения, които са актуални за бизнеса.

LabelExpo е едно от най-натоварените изложения на пазара на печатни продукти и щандовете на партньорите на ГЕД ООД не правят изключение. Фирмите, които представлява фирмата, са лидери в своите сегменти и интересът към техните продукти от печатници с всякакви размери и от цял свят винаги е много голям.

 

ГЕД ООД винаги се стреми да дава на клиентите максимално задълбочена представа за продуктите в тяхното портфолио. Постоянно създават и публикуват разнообразно съдържание на техния блог, което дава разширена гледна точка, не само към продуктите , но и към тенденциите в нашата индустрия като цяло. Организират и онлайн уебинари за софтуерните продукти и правят демонстрации в техния демо център за част от оборудването, което предлагат. Въпреки това от ГЕД ООД препоръчват посещението и на специализирани събития. Изложения като LabelExpo са едно от най-добрите места за запознаване с последните разработки на продуктите и среща с хората, които ги създават и развиват.

За да бъдат максимално полезни за вас и вашия бизнес, и за да осигурят цялото нужно персонално внимание на екипа, който ще посети изложението от ваша страна, ГЕД ООД ви предлага възможност за запазване на персонални демонстрации на продуктите, които можете да намерите в тяхното портфолио. Възползвайте се от тази възможност първи!

Можете да пишете на sales@gedbg.com и екипът на ГЕД ООД ще се погрижи да запази персонална демонстрация в удобно за вас време по време на посещението ви и да организира всичко необходимо около това.

Kodak Flexcel NX – водещо решение за изработка на фотополимерни форми за флексо печат, което ще бъде представено на LabelExpo в два варианта – съществуващата и изключително популярна система за изработка на клишета със солвентно измиване и изцяло нова концепция за изработка на клишета с водно измиване, без компромис в качеството или във възможностите за печат.

Hybrid Software PACKZ – един от най-добрите PDF редактори на пазара, с който можете да правите бързо и лесно проверки и корекции в PDF файлове и да ги подготвяте за различни видове печатни процеси.

Hybrid Software CloudFlowработен поток за етикети и опаковки, с който можете да управлявате целия процес по приемане на файлове, проверки и корекции, одобрение от клиентите, електронен монтаж и експонация.

Enfocus Switch – ако търсите бързина и ефективност на вашите процеси, с Enfocus Switch можете да автоматизирате работата на различни отдели и различни програми, като ги обедините в един цялостен поток с разширени възможности, който да управлявате бързо и лесно.

Пишете на sales@gedbg.com, в случай че имате въпроси относно някой от продуктите, искате да си запазите демо или просто искате приятна компания за чаша кафе по време на изложението.

Източник: ГЕД ООД

Интернет портал за печатни технологии.