Изображения върху необикновеното…

5611
Изображения върху необикновеното…

Професионалните американски термотрансферни преси GeoKnight вече и в България. Life-time гаранция за нагревателната плоча, 3 години гаранция за дигиталния контролер, 1 година за останалите части. Достъпни цени.

Изображения върху необикновеното…

Това е девизът на Geo Knight & Co Inc.
Основана през 1885г., фирмата произвежда индустриални термопреси и друго оборудване, вече повече от век, като в последните 40-50 години фокусът е върху производството на термо-трансферни преси за професионално, лично или индустриално приложение. Цялата продукция е с произход Броктън, Масачузетс, Съединените щати. Продуктовата линия включва „T-SHIRT“ преси, преси за чаши, завъртащи се „swing-away“ преси, вертикално отварящи се „clamshell“ преси, евтини хоби-преси, многофункционални „combo“ преси, широкоформатни сублимационни преси, високопроизводителни автоматични пневматични термопреси и много други.

Тези машини се използват за висококачествена работа с „hot-split“ и „cold-peel“ ситопечатни и офсетови термотрансфери, за фиксиране на разпечатките на DTG текстилните принтери, за трансфериране на изображения от инк-джет, лазерни и копирни трансферни хартии, сублимационни трансфери, флок и флекс фолиа, метализации върху напечатани текстили и върху тонерни хартиени разпечатки, бродирани апликации и т.н.

Термопресите на GeoKnight са изключително популярни в Америка – като качество са в най-високия сегмент, при това с конкурентни цени. В Америка ги наричат Кадилакът на термопресите. Едни от най-важните им предимства са изключително равномерното нагряване по цялата повърхност на плочата, осигурено от технологията Super-Coil Microwinding, гарантираната липса на „студени петна“, краткото време за достигане на желаната температура и за изстиване, равномерният и силен натиск, и дигиталният контрол на време и температура.

За да сте спокойни за своята инвестиция и защото сме сигурни в качестово на нашите термопреси ви предлагаме „Life-time“ гаранцията на нагревателната плоча,  безпрецедентна тригодишна гаранция на термоконтролната електроника и едногодишна гаранция на всички останали елементи от машината.

  
DC16 Combo 35x40cm – 1230 euro              DK3 за чаши – 785 euro

         
DK7 за шапки – 630 euro                DK16 clamshell 35x40cm – 910 euro

 
DK20 clamshell 40x50cm-1085 euro DK20S swing-away 40x50cm-1385euro

Официален дистрибутор на термотрансферните преси GeoKnight за България е фирма Фактор България. Подробна допълнителна информация, каталог и ценова листа можете да поискате на тел.: 0899 878 319, от Георги Чакъров, както и да намерите на сайта на фирмата www.factor.bg

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.