Икономични решения за влагане на вложки за вестници и директна поща от Muller Martini

1376
Икономични решения за влагане на вложки за вестници и директна поща от Muller Martini

Системата за влагане MailLiner автоматизира комплектуването на вложки, като по този начин намалява ръчната работа.

MailLiner

 

Напълно новият MailLiner от Muller Martini осигурява максимална автоматизация за колирането на рекламни материали. Той е базиран на доказаната система за влагане във вестници FlexLiner и е специфично проектиран за по-висока ефективност, намаляване на разходите и е съчетан с решението за създаване на комплекти от материали FlexPack.

Предимствата на MailLiner включват:

  • Гъвкаво колиране на комплекти вложки. Вложките се набират чрез MailLiner и се довършват с материал, който ги обгръща като обложка.
  • Намаляване на разходите – значителното ниво на автоматизация на MailLiner намалява разходите за ръчен труд. Още по-важно системата премахва нуждата от торбички или опаковки, което също намалява разходите и опазва природата.
  • Максимална надеждност на процесите. Системата надеждно пренася продуктите от секцията за набор на вложките до станцията за създаване на пакета и през цялото време са механично захванати. Това осигурява висококачествен набор вложки и гарантира максимална надеждност на процеса.
  • Възможности за допълнителни приходи. Тъй като сгънатата обложка на набора вложки е най-забележимият материал в комплекта, тя може да донесе повече приходи от реклама.

Високопроизводителната, надеждна система за сгъване на MailLiner осигурява на производителите на вестници и маркетингови кампании безпрецедентно решение за безпогрешно автоматизирано колиране на вложи, което им позволява да увеличат производителността, да повишат качеството и значително да намалят ръчния труд. Още повече, системата дава възможност за разширяването на продуктовата гама и генериране на нови източници на приходи.

Източник: пресинформация на Muller Martini
Превод: Мартин Новев

Мартин Новев

Име: Мартин Новев

Професионален опит: Практик с журналистически опит. Познава добре печатните технологии, но и умее да пише много добре. През последните осем години трупа опит в различни печатници като се занимава с филмова експонация, оператор е на CTP, прави електронни монтажи и предпечат. Най-голямата сила на Мартин обаче е в предаването на този полезен опит в лесен и удобен за четене вид. Уменията са придобити благодарение на образованието му по журналистика от Софийски университет и трите години опит като репортер във в. "Новинар", "Сега" и "168 часа".

Настоящи занимания: Основната му работа е като оператор предпечат, което го поставя на бойното поле всекидневно - решава множество работни казуси, познава в дълбочина софтуерните продукти за предпечат, както и всички печатни и довършителни процеси.

В свободното си време: Макар в екипа ни да сме все четящи хора, не познаваме друг човек, който да чете повече от Мартин.