Индивидуално напечатани чембер ленти

3019
Индивидуално напечатани чембер ленти
Spread the love

Teufelberger обединява под един покрив три технологии за печат на чембер ленти – HQ Printing Solutions (HQ Digital, HQ Mono, HQ Inkjet). В България тези напечатани ленти са достъпни благодарение на надежния партньор Мава Индустриал.

inline_948_/images/2014/10/loop_bedruckte_baender_kaxl.jpg

 

Чрез новата технология за печат HQ Digital, за първи път в света от TEUFELBERGER, клиентът има възможност да персонализира чембер лентата и да се разграничи от конкуренцията, и освен това да са се възползва от ползите на допълнителната реклама. Няма значение дали става на въпрос за различни шрифтове на печат, логота или фотореалистични картини – с този висококачествен метод няма ограничения в дизайна.

 

Освен като сигурният обезопасител на товара, чембер лентата може да бъде използвана и за идентификация, сигурност и защита от кражби. Процесът на дигитален печат печели клиента с високо качество и кратки периоди на стартиране на печата, тъй като липсва нуждата от предварително прозведено клише. Поради този факт, производството на малки количества и на специфични мостри за клиент вече не е проблем. Креативни хора, които искат сами да произведат свое оформление, вече могат да използват онлайн конфигуратор (www.teufelberger.com/configurator).

HQ Mono позволява отпечатването на едноцветни промоционални съобщения на Полипропиленова чембер лента, като допълнение на функцията за защита на стоката. HQ Inkjet позволява да се отпечатва черен текст или цифри върху PET лента, което прави тази технология напълно подходяща на места, където се използват текущи номера.

 

За TEUFELBERGER
Като най–големият независим производител на чембер ленти TEUFELBERGER, открива специфичните решения за всички видове приложения на чембера повече от 45 години. Материали от най–високо качество, непрестанно развитие на продуктите, сътрудничество с партньори с цел намиране на решения както и обширните услуги гарантират на клиента, че е избрал правилния партньор за решаване на проблемите с чембероване. С необикновенността на технологията за печат HQ Digital TEUFELBERGER отново подчертава лидерството си в технологиите и надгражда позицията си на иновативен партньор в решенията за чембероване.

За повече информация и запитвания, моля свържете се с Мава Индустриал АД:
www.mavaindustrial.com
тел: 02/ 975 61 00
моб: 0888 842 528

Биографична информация