Интегрирано решение от Comexi при изработката на гъвкави опаковки

7091
Интегрирано решение от Comexi при изработката на гъвкави опаковки

Comexi Cingular Laser е революционно решение за индустрията занимаваща се с производство на гъвкави опаковки, даващо добавена стойност като микро и макроперфорация, изрязване на прозорци и прорязване на многослойни материали.

Това е инлайн система за лазерна обработка, която може да бъде интегрирана във всяка машина на клиента. Ключовата технология, се отличава и оптимизира производството, следвайки най-новите технологични изисквания и пазарни тенденции.

 

Comexi Cingular Laser

Контролът, прецизността и скоростта са някои от думите, които най-добре дефинират този иновативен инструмент, който позволява персонализиране, диференциране и същевременно изработка на широка гама от приложения и довършителни работи. От микроперфорация, макроперфориране, изрязване на прозорци на опаковките, прерязване на самозалепващи етикети до изрязване на алфа-цифрови кодове, баркодове и др. Всичко това в едно в единствено оборудване.

 

Cingular Laser е базиран на висококачествен лазер, който може да работи в най-взискателните среди. Има комплексен софтуер, предназначен да координира всички задачи, както и по-голям контрол на опъна на ролния материал и изключителна адаптивност.

Най-добрата интеграция, която дава незабавна добавена стойност на продуктите.

Универсалност
Цял свят от приложения с добавена стойност, всички заедно интегрирани в един единствен инструмент. Comexi Cingular Laser спестява време и увеличава ефективността. Лазерът може да изработи всякакъв дизайн – и в двете посоки на материала – и на всякаква дълбочина, действайки само в избраните слоеве, благодарение на неговия голям контрол върху филма и бързите движения.

Скорост
Лазерът може да изработи геометрична форма без ограниченията на традиционната ширина на машините за рязане, тъй като при него няма проблеми с огъването. Може да работи по цялата широчина на материала и следователно може да увеличи средната скорост на обработваните метри.

Интеграция
Лазерът е най-гъвкавият и лесен начин за обединяване на процесите на перфорация и рязане. Софтуерът, практичен и лесен за използване, работи в пълна координация с машината, като автоматично регулира силата и движенията на лазера, следвайки показанията на машината. В същото време, този инструмент се отличава с множество възможности за диференциращи приложения в крайния продукт. Това е и причината, да е ключова технология за клиента, защото дава максимална надеждност и комфорт, докато работите с един партньор.

Време до пазара
Произвеждането на всяко ново работно задание, дори и най-сложните и трудни, отнема по-малко от един час. С Comexi Cingular Laser печелите време и увеличавате доходността. Лазерът включва между 1 и 10 лазерни изхода, така че всяка глава може да се контролира, независимо от другите.

За повече информация за бранда Comexi се обърнете към  Глобъл Графикс ООД
Компанията работи в областта на печатните технологии и е търговско представителство на водещи производители на софтуер, печатно оборудване, довършителни машини, материали и консумативи за полиграфията.

За контакти и запитвания:
гр. София
бул. Васил Левски 30
Тел.: 0888 870 208
a.tz@globalgraphics.bg 

Източник: comexi.com
Текста написа: Пламен Давидов

Име: Пламен Давидов

Професионален опит: Машинен инженер, практик, с богати познания в областта на печатните технологии и основният двигател на Полиграфия инфо. Над 12 години се занимава с предпечат, дигитален печат, експонация, специализирал в чужбина поддръжка на ctp на Dainipon Screen .

Настоящи занимания: Пламен е човекът, който следи тенденциите почти денонощно и определя редакционната политика на Printguide.info. Търсач на новости и информация, той е справочникът ни за всички фирми на българския пазар, оборудването, което имат и пазарния им дял. За нещата, които не знае, знае кого да попита и къде да потърси информация. Освен за редакционната политика, се грижи за техническата изправност на всичките ни сайтове.