Интелигентно производство с Komori

1151
Интелигентно производство с Komori
Spread the love

Над 400 посетители от целия свят бяха посрещнати в европейския шоурум на Komori по време на провелото се на 7 и 8 ноември събитие „Start Smart, Finish Better“.

inline_134_https://printguide.info/images/2018/11/komori_smart_faktory_2_p2sr.jpg

 

Гостите станаха свидетели на адаптация от страна на домакина към актуалните пазарни трендове за автоматизация и обмен на данни. В шоурума на Komori бяха показани последните нововъведения в портфолиото на компанията в областта на офсетовия, дигиталния печат и довършителните процеси.

 

inline_433_https://printguide.info/images/2018/11/komori_smart_faktory_3_ycbs.jpg

Двата дни на посетителите преминаха в серия от живи демонстрации, отговарящи на конкретни проблеми, включително такива, посочени от гостите. Участниците можеха свободно да се докоснат до облачното решение на Komori – KP-Connect и да натрупат опит в обмена на данни. Чрез него се дава възможност за отдалечен достъп до печатните технологии от всяко мобилно устройство, включително за работата на оператора. Това би спомогнало взимането на конкретни бизнес решения от страна на мениджмънта.

 

inline_860_https://printguide.info/images/2018/11/komori_smart_faktory_4_pwrm.jpg

Различни H-UV и H-UV L(LED) технологии на Komori бяха представени чрез редица демонстрации на офсетовите преси на компанията GLX-640+C, GL-437 и GL-540+C. Дигиталното портфолио бе представено от модела Impremia IS29, който освен, че бе технологично разсъблечен за посетителите, също така бе обект на сесия с въпроси и отговори. На модела се отпечатваха и специфични задачи, предоставени от гостите на събитието.

 

Текста написа: Антон Даскалов
Източник: www.komori.eu

Име: Антон Даскалов

Професионален опит: Бакалавър по телекомуникации в Нов Български Университет. Предстои му да се дипломира и по втора специалност – Икономика. Мениджър Маркетинг и продажби в печатница Оптимап принт. Има над 10 годишен опит в сферата на офестовия печат и номерацията. Преди три години въвежда дигиталния печат в портфолиото на Оптимал принт и е отоговорен за развитието на продуктите и услугите, свързани с него. Списва фирмения блог на Оптимал принт и следи всички новости в областта на печата.

В свободното си време: спортува и списва личен блог по актуални обществено значими теми.