Как да се погрижите за спестяванията си без да стъпвате в банков салон.

1026
Как да се погрижите за спестяванията си без да стъпвате в банков салон.

В края на годината е време за равносметка и планове за следващата.

Преди да започнете да инвестирате, помислете и за спестяването на малко пари.
Можете да го направите лесно и удобно с онлайн платформата „Депозити с бъдеще“ на БНП Париба!

Да се пазарува онлайн е удобно, а и по-изгодно – често ползваме добри отстъпки от търговците и харчим само за предварително набелязани стоки. Оказва се, че пестенето онлайн също има своите предимства – става лесно и ни осигурява спокойствие и днес, и утре.

В постоянно променящия се свят искаме всичко да става бързо и удобно. Когато става дума за парите ни – и сигурно. БНП Париба се вълнува от това какво е важно за нас и затова финансовите експерти на най-добрата банка в света за 2016 г. (според престижното финансово издание Euromoney) създават нов за българския пазар модел за онлайн спестяване.

Депозит по ваша мярка
В онлайн платформата на БНП Париба избирате между промоционални оферти в лева и евро за 12 и 24 месеца или стандартни оферти за 3, 6, 9, 12 и 24 месеца.

Минималната сума за откриване на депозит в БНП Париба е 2000 лв. / 5000 евро. В случай, че не сте се спрели на депозит от промоционалните оферти, може да създадете такъв, който да е по ваша мярка.

Процесът за откриване на депозит онлайн е оптимизиран в 5 лесни стъпки.
Ето как можете лесно и бързо да откриете своя нов депозит в БНП Париба:

  1. Посетете www.deposits.bnpparibas.bg;
  2. Попълнете регистрационната форма онлайн;
  3. Ще получите код на посочения от Вас телефон. Въведете кода в онлайн формата, за да активирате искането си;
  4. Ще получите своите данни за достъп до онлайн банкирането;
  5. Вече можете да преведете по новата си сметка сумата, която искате да депозирате.

От банката наричат услугата „Депозити с бъдеще“ и доказват, че са в крак с новите технологии. Платформата за управление на спестявания е интуитивна, с нея работим удобно дори и през екрана на смартфон.

С умен дизайн, платформата ни предлага лесен, бърз и удобен начин да се погрижим за спестяванията си онлайн и да правим справки за парите си в движение.
Регистрацията отнема до 10 минути, а сигурността е поставена на първо място.

Целият процес е безплатен за вас – няма такси за откриване, поддържане на сметка и онлайн банкиране.

Добавяме иновативната платформа на БНП Париба към списъка с решения, които ценят личното ни време, на разположения са 24/7, не ни занимават с излишни действия като посещение на банков клон. И гарантират спокойствие. Не на последно място – това е един от изпитаните начини да заделим пари за мечтана почивка, нов мотор или непредвидена ситуация.

Вижте и това полезно видео.

 

„Депозити с бъдеще“ са на www.deposits.bnpparibas.bg.

Деси Тодорова

Име: Десислава Тодорова

Професионален опит: Познава печатния бранш по-добре от страната на клиента. Над 10 години се занимава с организацията на рекламни кампании, медия планиране, събития и продажба на реклама. Образованието по "Масови комуникации" в НБУ със специалност "Продуцентство" й дава възможност да се занимава с рекламните кампании на големи концерти и събития. Има стаж в БТА като репортер - мястото, на което е научила как се пишат новините.

Настоящи занимания: В последните 15 години се е посветила на портала Printguide.info и свързаните с него сайтове. През повечето време се занимава с продажби на рекламните площи, но не малка част от времето си отделя в създаване на новите проекти към портала.
Създател на печатните издания "Принт идея", "Dotbrain - пътеводител на пазара на труда в печата и рекламното производство".

В свободното си време: активен блогър и любител-градинар.