Канон стартираха шеста серия на Océ Arizona в навечерието на Fespa 2013

1198

Включени са четири модела: Océ Arizona 640 GT, Océ Arizona 640 XT, Océ Arizona 660 GT и Océ Arizona 660 XT. Новите плоскопечатни принтери са с 25% по-бързи, отколкото аналогичен модел от предишната пета серия.

Océ Arizona
Максималната работна площ на модификациите е съответно GT – 1,25×2,5 м. и XT – 2,5×3,05 м.. Максималната дебелина на материала , върху който може да се печата е 50,8 мм. На принтера опционално може да се добави възможност за печат рола-рола.

Плоскопечатните принтери за директен печат от шеста серия се предлагат във варианти за четирицветен и шестцветен печат. Във втория случай могат да се добавят допълнително циан и магента за подобрено качество при скоростен печат или бяло или прозрачно мастило за имитация на лакиране(Varnish + White или Double-Opacity White).

Модификацията за четирицветен печат на Océ Arizona 640 може да бъде надградена по всяко време до такава със шестцветен печат. Към шеста серия Océ Arizona има включени допълнителни възможност за активно компенсиране на разположението на пикселите, избираеми от потребителя вакуумни зони, работа в групов режим(batch mode), както и това, че всички нови модели ще разполагат с VariaDot технологията на Océ за работа с изображения.

Новите Océ Arizona модели вече са преминали бета-тестване.

Източник: www.outputmagazine.com

Име: Пламен Давидов

Професионален опит: Машинен инженер, практик, с богати познания в областта на печатните технологии и основният двигател на Полиграфия инфо. Над 12 години се занимава с предпечат, дигитален печат, експонация, специализирал в чужбина поддръжка на ctp на Dainipon Screen .

Настоящи занимания: Пламен е човекът, който следи тенденциите почти денонощно и определя редакционната политика на Printguide.info. Търсач на новости и информация, той е справочникът ни за всички фирми на българския пазар, оборудването, което имат и пазарния им дял. За нещата, които не знае, знае кого да попита и къде да потърси информация. Освен за редакционната политика, се грижи за техническата изправност на всичките ни сайтове.