Каталогът Polygraphy Info 2015 излезе за седма поредна година

1925
Каталогът Polygraphy Info 2015 излезе за седма поредна година

И тази година можем да се похвалим с успешен годишен каталог – единственият по рода си индекс на бранша за 2015 година.

 печатен каталог polygraphy info 2015

 

Събрахме всички рекламни изпълнители на пазара, най-полезните и интересни материали от портала www.printguide.info и най-атрактивните материали и технологии под формата на вложки.
Опаковахме всичко под формата на 3 книжки в кутия от велпапе.

 

печатен каталог polygraphy info 2015

 

Трите книжки произведохме при три различни изпълнителя.

– индекс фирми – отпечатано в Е-принт с корица от хартия от картофено нишесте (от Анталис България)

– полезни материали – отпечатано в Маус принт

– папка с вложки – отпечатана в Булгед

Отново разчитахме за дизайна на цялото издание на Краси Андреев, който всяка година ни изненадва приятно. И тази година Краси спази традицията и разработи съвсем нова концепция за кориците вече не на една, а на цели три книжки.

 

печатен каталог polygraphy info 2015

Малко факти за издание 2015:

  • тираж 750 бройки
  • собствено разпространение до рекламни агенции, издателства, рекламни отдели на компании от фармацията, банковия сектор, вносители на автомобили, мебели, бързооборотни стоки
  • 13 вложки на различни рекламни производители – има разнообразни материали и технологии, които да ви вдъхновят за нови рекламни продукти
  • 64 страници с полезни статии и материали от всичките ни 6 сайта
  • индекс на над 1 000 фирми от бранша – най-актуалната информация за бранша с всички контакти 

Благодарим на рекламодателите, които ни помогнаха и тази година каталогът да се случи по начин, който искаме – луксозен, скъп, изпипан в детайли.

 

Благодарим и за търпението на всички, които търпеливо изчакаха и тази година да приключим дългия и сложен производствен процес.

Това са: 2М, 3 принт, Анталис, Аркотрейд, Арт Техно Груп, Ат принтс, Бай Сърпрайз, Бест Брендс, Булгед, Гед, Графком, Ема, ЕнгВю Системс, Ивел Стил, Интрама, Кантек, Коника Минолта, Криейтив Център, Ксерокс България, Маус Принт, Перформа, Полистор, Принтер.бг, Русе Прес, Саванто, Тепеде България, Туплекс, Фреш Принт, ФТС, Щерев ЕТ. 

 

Екипът на Полиграфия Инфо ООД

Изданието се предлага онлайн тук: печатен каталог 

Име: Десислава Тодорова

Професионален опит: Познава печатния бранш по-добре от страната на клиента. Над 10 години се занимава с организацията на рекламни кампании, медия планиране, събития и продажба на реклама. Образованието по "Масови комуникации" в НБУ със специалност "Продуцентство" й дава възможност да се занимава с рекламните кампании на големи концерти и събития. Има стаж в БТА като репортер - мястото, на което е научила как се пишат новините.

Настоящи занимания: В последните 15 години се е посветила на портала Printguide.info и свързаните с него сайтове. През повечето време се занимава с продажби на рекламните площи, но не малка част от времето си отделя в създаване на новите проекти към портала.
Създател на печатните издания "Принт идея", "Dotbrain - пътеводител на пазара на труда в печата и рекламното производство".

В свободното си време: активен блогър и любител-градинар.