Книги по заявка в Булгед

2331
Spread the love

Следвайки световните тенденции в печатните услуги, Булгед ООД се насочи към книги и издания в къси и средни тиражи.
Услугата беше анонсирана на последния „Панаир накнигата” поднадслов „Майстори на късия тираж”. Пълното машиннооборудване нидава изключително бързодействие и качество. Няколко издателстваработещи всферата на хуманитаристиката, научната и специализирана литература вече активно използват услугите ни.

В коислучаи можем да сме в услуга?

Ако Вие сте издател на специализирана литературас ограничен брой читатели, имате богата гама от издания, но не можетеда сипозволите отпечатването и складирането на всички заглавия в тираж по500 бр.всяко. Ние можем да Ви осигурим отпечатване на всяко поискано от Васиздание вбройката, която Ви е нужна в изключително кратък срок. Вие сте издател,иматесерия от издания, но не сте сигурни, кое от заглавията ще бъденай-търсено.Имате нужда от малки серии – ние сме насреща. Иматепоръчка за Вашеиздание, което клиентът желае да бъде персонализирано специално за него–за нас това не е проблем. Всяка бройка може да съдържа променливаинформация.

Какви савъзможностите?

Булгед Ви предлага черно-бял или пълноцветен дигиталенпечат върху висококачествена офсетова или хромова хартия. Порадиспецификата напечата можете да имате пълноцветни страници в изданието, без това даоскъпявацялата кола, в която се намират. Книговезкият ни цех е изцялообoрудван, такаче да получите крайния продукт от едно място – печат, ламинатнакориците, телово шиене, термолепене, обрязване и пакетаж.

Защо дасе възползвате от услугата?

Дигиталният печат не е ли изключително скъп? Не,той е приложим и конкурентен при късите тиражи. Освен бързината (апропо–можем да изпълним поръчка за 100 бр. книги в рамките на 1-2 дена),качеството,вложените цветни страници

Виепечелите:

– от бързото обръщане на средствата

– нямате нужда от голям склад

– имате гъвкавост – получавате това, откоето имате нужда

inline_9_http://prepressbg.com/images/knigi po zaiavka/Fat%20book%2001.jpg

inline_188_http://prepressbg.com/images/knigi po zaiavka/Fat%20book%2002.jpg

inline_179_http://prepressbg.com/images/knigi po zaiavka/Big%20book%20collage.jpg

inline_870_http://prepressbg.com/images/knigi po zaiavka/Kids%20book%20001.jpg

Йоан Георгиев
Ръководител Дигитален печат

Булгед ООД.

ул. Васил Друмев 36
1505 София
тел.: +359 2 8061 127
факс: +359 2 946 19 16

Биографична информация