Книги по заявка в Булгед

2536

Следвайки световните тенденции в печатните услуги, Булгед ООД се насочи към книги и издания в къси и средни тиражи.

Услугата беше анонсирана на последния „Панаир на книгата” под надслов „Майстори на късия тираж”. Пълното машинно оборудване ни дава изключително бързодействие и качество. Няколко издателства работещи в сферата на хуманитаристиката, научната и специализирана литература вече активно използват услугите ни.

В кои случаи можем да сме в услуга?

Ако Вие сте издател на специализирана литература с ограничен брой читатели, имате богата гама от издания, но не можете да си позволите отпечатването и складирането на всички заглавия в тираж по 500 бр. всяко. Ние можем да Ви осигурим отпечатване на всяко поискано от Вас издание в бройката, която Ви е нужна в изключително кратък срок. Вие сте издател, имате серия от издания, но не сте сигурни, кое от заглавията ще бъде най-търсено. Имате нужда от малки серии – ние сме насреща. Имате поръчка за Ваше издание, което клиентът желае да бъде персонализирано специално за него – за нас това не е проблем. Всяка бройка може да съдържа променлива информация.

Какви са възможностите?

Булгед Ви предлага черно-бял или пълноцветен дигитален печат върху висококачествена офсетова или хромова хартия. Поради спецификата на печата можете да имате пълноцветни страници в изданието, без това да оскъпява цялата кола, в която се намират. Книговезкият ни цех е изцяло обoрудван, така че да получите крайния продукт от едно място – печат, ламинат на кориците, телово шиене, термолепене, обрязване и пакетаж.

Защо да се възползвате от услугата?

Дигиталният печат не е ли изключително скъп? Не, той е приложим и конкурентен при късите тиражи. Освен бързината (апропо – можем да изпълним поръчка за 100 бр. книги в рамките на 1-2 дена), качеството, вложените цветни страници

Вие печелите:

– от бързото обръщане на средствата

– нямате нужда от голям склад

– имате гъвкавост – получавате това, от което имате нужда

Йоан Георгиев
Ръководител Дигитален печат

Булгед ООД.

ул. Васил Друмев 36
1505 София
тел.: +359 2 8061 127
факс: +359 2 946 19 16

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.