Книги по поръчка с Tecnau Libra 800

1339
Книги по поръчка с Tecnau Libra 800

На drupa за първи път ще бъде представено напълно автоматизираното решение на Tecnau за печат и довършителни процеси на книги по поръчка – Libra 800.

Книги по поръчка с Tecnau Libra 800

 

За изложението ще бъде конфигурирана система с един вход, печатащ на ролна хартия. Решението предлага рязане, сгъване, влагане, лепене и завършен продукт на изхода.
Възможно е добавяне на втори входен блок, с цел улеснено използване на различни (20 или 30 инча) ширини на ролите за печат, което от своя страна позволява максималното уплътняване на хартията при различни размери на готовия продукт.

Двата допълнителни модула Libra VB (Variable Binder) и Libra VT (Variable Three-Knife Trimmer) могат да се адаптират в движение при промяна на размера на книгите и скоростта. Всяка отделна книга може да бъде различна по дебелина от следващата или предишната, без това да се отразява на качеството и производителността.

 

 Tecnau Libra 800

Решението може да произведе до 800 книги в час, както с мека корица, така и само книжни тела, подготвени за друг тип подвързване. По този начин Libra 800 е отлично решение, предлагащо голяма гъвкавост и автоматизация на печатните и довършителни процеси за кратки тиражи на книги при поискване. Може да видите допълнителна информация във видеото:


Текста написа: Антон Даскалов
Източник: www.tecnau.com

Име: Антон Даскалов

Бакалавър по телекомуникации в Нов Български Университет, а също и бакалавър по Икономика с профил Бизнес администрация. Практик с над 10 годишен опит в сферата на офсетовия печат и номерацията. Въвежда дигиталния печат в портфолиото на офсетовата печатница Оптимал принт. В момента - технолог дигитален печат и фото ентусиаст с добро портфолио.

http://antondaskalov.photography/