Комитекс ще покаже на COPIS картовите принтери на Datacard и Evolis

2074
Spread the love

Всеки посетител на щанда на Комитекс, който прояви интерес, ще получи карта за отстъпка за цялата продуктова гама на фирмата.

Фирма КОМИТЕКС ще участва в тазгодишното издание на специализираната изложба за  рекламни и печатни  комуникации – COPI‘S 2013, което ще се проведе от 16 до 18 октомври 2013 в ИнтерЕкспоЦентър – София.

inline_396_/images/Datacard%20Authorized%20Distributor.jpginline_496_/images/Evolis%20Official%20Partner.jpg

В началото на 2013 г. Комитекс стана оторизиран дистрибутор за България на световния лидер в картовите технологии Datacard (САЩ). На фирмения щанд ще бъдат представени и демонстрирани на практика възможностите на последното поколение пълноцветни картови принтери на Datacard за печат на пластмасови карти с различни приложения (ID карти, карти за лоялни клиенти, гифт карти, карти за отстъпка, членски карти и др.).

На фирмения щанд ще бъдат изложени и картовите принтери на Evolis Card Printers (Франция), на които Комитекс е дългогодишен официален партньор за България.
Посетителите ще могат да почерпят идеи от най – успешните картови проекти за печат, персонализация и мейлинг на пластмасови карти, реализирани от Комитекс. Специалистите на щанда ще отговорят на всички въпроси, които ви вълнуват в тази област и ще ви запознаят с възможностите, с които разполага фирмения Картов персонализиращ център.

ПРИ ЗАЯВЕН ИНТЕРЕС ВСЕКИ ПОСЕТИТЕЛ НА ЩАНДА НА КОМИТЕКС ЩЕ ПОЛУЧИ КАРТА ЗА ОТСТЪПКА ЗА ЦЯЛАТА ПРОДУКТОВА ГАМА НА ФИРМАТА.

Посетете ни на щанд B4, зала 3, ИнтерЕкспоЦентър – София.
Повече за картовите принтери на  DATACARD и EVOLIScomitex.net

Повече за Комитекс вижте тук:

Комитекс ООД
гр. София, бул. „Цариградско шосе” № 115А
бизнес сграда DATECS, етаж 5
Тел.: 02/ 971 47 14
Тел.: 02/ 971 23 21
comitex.net

Профил на Комитекс в Полиграфия Инфо

Биографична информация